Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Anteeksipyyntö

Pyydän anteeksi kaikilta, joita kaupassa asiointiani koskenut postaus on loukannut.

Keskusteluotsikko Onhan varsinainen kunnallisvaali ehdokas! :S on ylläpitäjien toimesta poistettu hevostalli.netin foorumilta yksityishenkilöä loukkaavana, ehkäpä hyvä niin. Itse en kyseistä keskustelua lukenut ensimmäisten haistavittupainuvittuun -postausten jälkeen, mutta käsittääkseni foorumin käyttäjät eivät hallitse netikettiä yhtään sen paremmin kuin tämä blogikaan.

Vastaisuudessa toivon, että kysymykset osoitetaan suoraan minulle, eikä asioita ruodita yleisillä palstoilla ilman parempaa tietoa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Emmi hyvä, haistavittupainuvittuun - kielenkäyttö ei edelleenkään ole hyvää kielenkäyttöä kunnallisvaaliehdokkaalle, ei kenellekään muullekaan sivistyneelle nuorelle aikuiselle. Toivottavasti jatkossa siistimpää, tarkemmin valikoitua kielenkäyttöä. Oppia ikä kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tämä "ilman parempaa tietoa" tarkoittaa? Siis jos kirjoitat blogissasi, että on varmaan s-market ottanut kehitysvammaisia töihin kun oli niin hidasta palvelua, en saa tulkita tätä mielipiteeksesi a)kehitysvammaisista b)kaupan kassoista, vaan erikseen pitäisi kysyä tarkoititko nyt sitä mitä sanoit vai jotakin aivan muuta?

Ja toinen juttu, miksi ei julkista tekstiä saisi julkisesti kommentoida?

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Nimenomaan, pointti oli se, että niin kauan kun kommentointi on tuon tasoista kun suurin osa niistä kommenteista, en vaivaudu vastaamaan.

Ja kyllä, blogikirjoituksiani saa kommentoida niin paljon kuin sielu sietää, mutta on väärin olettaa että lähden siihen mukaan muissa paikoissa kuin omilla sivuillani. Se oli vastaukseni niille, jotka eivät ymmärtäneet miksi en lähtenyt mukaan keskusteluun hevostalli.netin foorumilla.

Anonyymi kirjoitti...

Jos olet lukenut yhtään semantiikkaa, ymmärtänet virkkeen "Kaupan kassalla oli varmaan kehitysvammaisia työntekijöitä, koska palvelu oli niin hidasta" sisältävän presupposition (olettamuksen) siitä, että kehitysvammaiset eivät kykene suoriutumaan terveen ihmisen tapaan kassatyöskentelystä. Tämä tarkoittaa sitä, että käytät sanaa kehitysvammainen negatiivisessa merkityksessä.

Sinun on turha yrittää selittää, että et muka olisi tarkoittanut 'kehitysvammaisella' mitään pahaa blogissasi; jokainen suomen kieltä äidinkielenään käyttävä ymmärtää virkkeen merkityksen, ja sinä olet sille antanut merkityksen. Kehitysvammainen on vieläpä sellainen sana, jota ei voi tulkita monella tavalla, kun sitä käytetään ihmisestä, joka ei oikeasti ole kehitysvammainen.

Älä siis sano, että mielestäsi sinua kohtaan esitetty kritiikki olisi lapsellista ja aiheetonta. Annat vain ihmisille koko ajan lapsellisempaa kuvaa itsestäsi, kun et suostu täysin vilpittömästi ja katuvasti myöntämään tehneesi virhettä käyttäessäsi hyvin sopimatonta kieltä. Jonkinlaista nöyryyttä soisi teiltä kokoomusnuoriltakin löytyvän, vaikka taidatpa sinä olla pahimasta päästä itsekeskeisyydessä jopa siinä porukassa.

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Olen myöntänyt tehneeni virheen ja pyytänyt sitä anteeksi, enkä tämän vilpittömämmin enää kykene sitä tekemään. Olen aidosti pahoillani siitä, että olen loukannut ihmisiä käyttämälläni kielellä.

Sanoin, että kritiikki, jossa ei ole ollut muuta sisältöä kuin "Tapa lehmä itsesi!" on lapsellista, enkä sitä siis halua kommentoida millään tapaa. Aiheelliseen kritiikkiin ja asiallisiin kommentteihin olen parhaani mukaan pyrkinyt vastaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Okei. Minä vaan en ole huomannut suurimman osan kommenteista olleen tuollaisia -- en itse asiassa yhdenkään kommentin. Suurin osa kommenteista käsitteli mielestäni hyvin asiallisesti juuri kehitysvammainen-sanaa käyttämässäsi kontekstissa. Myönnän toki, että "tapa lehmä itsesi"-kommentit ovat yhtä mauttomia kuin blogitekstisi, jos sellaisia todella on tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Oho, ompas nyt tullut iso juttu siitä että Emmi on puhunut ohi suunsa. Kuinka moni näistä kritisojista ei itse olisi joskus epähuomiossa sanonut/kirjoittanut jotain vähemmän korrektia? Epäilen vahvasti että jokainen on. Tämä ei ole kovin vakava/kylmän asiapitoinen blogi, joten ei sitä tule sellaisena lukeakkaan.

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Mikäli kaikki kommentit olisivat olleet asiallisia ja niissä olisi ollut jotain järkevää sisältöä, tuskin koko topic olisi poistettu keskusteluforumilta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kun ilmeisesti olet sitä mieltä että kaupoissa ei ole mahdollista olla liian vähän henkilökuntaa töissä niin tervetuloa meidän lähikauppaan (ja todellisuuteen) käymään :)))