Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 8. syyskuuta 2008

Ja maailma pelastuu!

Johanna Tukiainen on 2.-3.10 Tampereella Kaijakassa esiintymässä. En tarkemmin tiedä, että mitä hän siellä tekee, mutta keittäköön vaikka makaronia, minä olen messissä! Anyone?

Alan muuten tulla siihen tulokseen, että Ari "Paska" Peltosen ote on löystymässä. Peltonen on siis se Cityn toimittaja, jonka haastatteluissa pitäisi aina olla yllättäviä käänteitä ja häpeilemättömiä paljastuksia. Pari vuotta (vuosi?) sitten Peltoselta tuli myös matkailuohjelma, jonka formaatti oli hämmentävän sama kuin muutaman opiskelutoverini. Sub ei heidän ideaansa ostanut, vaan palkkasi Peltosen, kehitteli täysin uuden formaatin (vähän kuin J.Urpilainen) ja hurlumhei, johan oli matkailuohjelma valmis. En katkera, mutta..

Joka tapauksessa. Ari haastattelee uusimmassa City-lehdessä "Mustaa homoa" Jani Toivolaa. Kannessa ja lööpeissä on isolla kirjoitettu Musta Homo, jotta kaikkien mielenkiinto heräisi ja Peltonen pääsisi esittelemään nokkeluuttaan ja nolaamaan Toivolan, (kyllä, sen Idols-juontajan). Sen sijaan, että juttu olisi oikeasti ollut edes lukemisen arvoinen, Peltonen kyselee päivänselvyyksiä: Kiusattiinko sinua pienenä ihonvärisi vuoksi? Olet musta homo. Oletko huomannut syrjimistä sen takia?

Peltoselle tiedoksi, että kolmekymmentä vuotta sitten ketä tahansa lasta kiusattiin, mistä tahansa syystä, ihonväri tuskin teki poikkeusta (päinvastoin). Surullista kyllä, lapset kiusaavat edelleen toisiaan, ja mikä jottei kun aikuisetkin sitä tekevät. Ei ole kerta jos toinen, kun opettaja nöyryyttää tietämätöntä lasta tunnilla tai tarhantäti huomauttelee huonoista kotioloista. Been there, done that. Jos opettajalla on mielestään "oikeus" henkisesti lyödä oppilasta kun hän ei muista Nicaraguan pääkaupunkia tai yhteyttämisen kemiallista kaavaa, miten voidaan olettaa että toiset lapset näkisivät siinä jotain väärää?

Toisekseen, Peltonen alentuu kysymään Toivolalta, miksei kukaan ole iskenyt häntä homobaarissa! On jännää, että heteroille on täysin normaalia etteivät kaikki heterot iske toisiaan, mutta se että kaikki homot eivät iske toisiaan ei mene jakeluun. Vaikea kuvitella, että peltosen ympärillä heteroravintoloissa pörräisi kuumia tsiguja alvariinsa..

Mustat ja homot on jo niin nähty, ettei tämä(kään) oikein napannut. Olisit Aki nyt edes tarttunut Toivolan kommenttiin: --haluaisin olla ruotsalainen. Ruotsalaiselle mustalle homolle olisit voinut hyvillä mielin nauraa. Siitä saattanut lohjeta myös muutama paheksuva katse.

Note for self: provosoituaksesi älä lue Peltosen tekemiä haastatteluja, keskity ennemmin demareiden unelma-kampanjaan.

0 kommenttia: