Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

perjantai 12. syyskuuta 2008

Miss Suomen Turhin Julkkis

Facebookissa on käynnissä Miss Facebook Finland kilpailu. Siellä on tällä hetkellä 45 missikandidaattia kilpailemassa tittelistä. Mukana on ihan tavallisen, söpön näköisiä tyttöjä, muutama ilmeisesti vitsillä osallistunut (joka salaa toivoo voittavansa) ja sitten on nämä samat naamat jotka osallistuvat kaikkiin mahdollisiin missikilpailuihin joita tässä maassa on keksitty.

En ole oikein milloinkaan ymmärtänyt tuota missikilpailujen syvintä olemusta. Miss sulkapallo tai tennissukka tittelistä tuskin on apua töitä hakiessa (paitsi jos hakee töitä urheiluvaateliikkeen näyteikkunasta) eikä noista rahaakaan ilmeisesti makseta, joten miksi, oi miksi, kilpailuihin osallistutaan?

Toisaalta, jos kaiken maailman missikilpailuja ei olisi olemassa, en olisi voinut viettää keskiviikko-illan kissanristiäisiä bongaillen Suomen Turhimpia Julkkiksia ja ihmetellä, että minkä ihmeen takia eräs tuttu, fiksu, tyttö viihtyi niin kovin M. Aitolehden kanssa tai että mitähän IS:n toimittajat nyt olisivat tuumanneet kun O.Saarelalla olikin nuori, tumma typykkä kainalossa. Kuten kaikille jo selvisi, lukuunottamatta omaa seuruettani koko muu juhlakansa oli melko tappavaa. (Omasta mielestäni olisi ollut hulvatonta pyytää bb-tissi-Minnaa näyttämään tissit [obiviously], mutta tulkitsin etten saanut kannatusta: "Jos sä sen teet, niin saat sit hommata jonkun toisen kyydin täältä Vantaalta pois".)

Sitäpaitsi, kuten eilisissä Idols-karsinnoissa taas selvisi, julkkis on tosi siisti ammatti. Luojalle kiitos, Saara tuli viime hetkillä järkiinsä.

0 kommenttia: