Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

perjantai 5. syyskuuta 2008

Oh my

Tänään alkaa ensimmäinen virallinen vapaaviikonloppu sitten helmikuun 2007 ja se on hämmentävää. Virallinen vapaaviikonloppu tarkoittaa siis sitä, etten ole ottanut töistä vapaata jollain hyvällä syyllä tai että viikonlopulle ei muuten satu mitään jännittävää ohjelmaa. Miten normaalit ihmiset viettävät viikonloppujaan? Hilf mir.

Olen nyt antanut lausuntoja oikealle ja (ihan oikeasti) vasemmalle Kokoomusnuorten "eroottisesta" kalenterista, ja selitellyt tuhansiin kertoihin että miksi olen kalenteriin lähtenyt ja enkö nyt ole epäluotettava poliitikko. Pirkanmaan Sanomat oli ilmeisesti ihan oikeasti sitä mieltä että on paljon parempi kehitellä alter ego joka kalenterissa esiintyy, nimittäin Elina Nuorgami.
Kesän alussa Nykypäivä teki minusta Minni Nuorgamin, onkohan nimessäni oikeasti toimittajien mielestä jotain noin kovin pielessä.. Jännityksellä odotan mitä Ylöjärven Uutiset ensi keskiviikkona kirjoittaa. Kävin juttelemassa tiistaina Pulkkisen kanssa Kokoomusnuorten Lupaus-kampanjasta, mutta tuntuu että se jäi huomattavasti vähemmälle huomiolle kuin kalenteri tai NUVA ry.n edustajistouudistus. Yhtä kaikki, kalentereita saa ostaa minulta jos haluaa tukea rivoa ja roisia nakukalenteria ja irstaita Kokoomusnuoria.



Lauantaina olivat Kokoomusnuorten 80-vuosijuhlat, joista toipumiseen tämä viikko oikeastaan on kokonaan mennytkin. Vuosijuhlat olivat, no, vuosijuhlat, mutta menomatka sitäkin mielenkiintoisempi. Enkä nyt tarkoita etteikö juhlissa olisi ollut vallan mainiota, mutta junamatkalla tapahtui hassuja asioita.

Jotta jännitys säilyisi, yksityiskohtia saa kysellä tarkemmin henkilökohtaisesti.

Junamatkat antavat kyllä paljon kun osaa suhtautua niihin oikein, niiden vaatimalla vakavuudella ja hartaudella.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko kokoomusnuorissa tavallistakin että huolehditaan etupäässä kynsilakoista kun joku saa sairaskohtauksen?