Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

lauantai 6. syyskuuta 2008

On niin hankala olla kaikkien kaveri

Mitähän tapahtuu kun nämä moraalinvartijat tajuavat minun olleen Kokoomusnuorten kalenterissakin?

http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=6199525&t=6199525

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo onhan tämäkin (kannattava) tapa markkinoida itseään pätevänä, valtuustoon pyrkivänä henkilönä.

Anonyymi kirjoitti...

Kalenteriin en sen sijaan viitannut, oli oikeasti hyvä veto nuorilta tähän väliin.

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Lukijoiden kannattaa pitää mielessä, että kuten elokuvat ja kirjat, kaikki kirjoitettu teksti jonka tarkoituksena on saada lukijoita, on dramatisoitua eikä ehkä todellisuudessa tapahtunut täysin sanasta sanaan.
Olen pahoillani, jos tekstini pahoittavat jonkun mielen, mutta silloin hän todennäköisesti ei ole kohderyhmää. En ole missään vaiheessa pyrkinyt miellyttämään kaikkia, enkä aio sitä tulevaisuudessakaan tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä tapauksessa, millaiselle kohderyhmälle aiot suunnata vaalikampanjasi? Se ei toistaiseksi ole tullut vielä esille, ainakaan niin että itse sitä ymmärtäisin. Tietenkin on selvää, ettei kaikkia voi miellyttää mutta en kerta kaikkiaan pysty käsittämään turhaa provosointia ja "väärän" kohderyhmän asettamista jollain tasolla eriarvoiseksi/naurunalaiseksi.

Mihin Sinä aiot pyrkiä, jos tulet pääsemään valtuutetuksi?

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Kampanjani ei ole pelkkä blogi eikä missään nimessä toisinpäin, joten en ole missään vaiheessa kuvitellut että minun pitäisi sensuroida tekstejäni jotta voin olla kunnallisvaaliehdokas. Ylöjärven kaupunginvaltuustossa on jo tarpeeksi saamattomia valtuutettuja joiden suusta ei pääse kuin käsittämätöntä jargonia. Minä lupaan olla erilainen valtuutettu.

Olen aidosti huolestunut siitä ettei Ylöjärven maine lapsiystävällisenä kaupunkina kohtaa totuutta, lähinnä vain sivuaa sitä. Ryhmäkoot, luokkaratkaisut tai opetussuunnitelmat eivät palvele lasten tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.
Kun lapset voivat pahoin, he voivat nuorena pahoin ja nuorista kasvaa aikuisia. Päättäjät unohtavat mikä valtava luonnonvara lapset ja nuoret ovat, ja kun heidät saadaan ohjattua oikeille raiteille he ovat myös tulevaisuudessa todellinen rikkaus yhteiskunnallemme.

Ylöjärven kaupunki ei tällä hetkellä todellisuudessa kuuntele nuorten tarpeita, tai niiden jotka voivat pahoin. Kouluaikoinani ja entisessä työssäni olen nähnyt monia surullisia tapauksia, jotka ovat tällä hetkellä täysin käyttämätön voimavara, kun asiat voisivat olla myös toisin.

En halua ehdokkaana luvata muuta kuin että tulevana valtuutettuna haluan tehdä kaikkeni että ylöjärveläiset nuoret ja lapset voivat kokonaisvaltaisesti hyvin, niin koulussa kuin kotona. Se on valtava haaste, mutta en pelkää ottaa asioita puheeksi ja nostaa kissaa pöydälle. Toivottavasti seuraavassa valtuustossa on tapahtunut edes jonkinlaista sukupolvenvaihdosta (sukupuolen- käy myös) ja siellä on valtuutettuja jotka ymmärtävät että muutoksia on tapahduttava!

Niin ja se vammais-kommentti. Pointti oli se, että edes kehitysvammaisilta kaupan ruuhkauttaminen ei olisi käynyt niin helposti kuin näiltä kassatytöiltä, ei se että kaikki kehitysvammaiset olisivat järjestäen idiootteja.

Anonyymi kirjoitti...

Kun olet vaaliehdokkaana, sinun on ymmärrettävä se että "kaikkea mitä sanot voidaan käyttää sinua vastaan" - julkinen blogi ON siis osa vaalikampanjaasi, halusit sitä tai et. Näiden merkintöjen myötä mahdollisille asiakkaillesi/äänestäjillesi/yhteistyökumppaneillesi muodostuu mielikuva Sinusta ja henkilökohtaisista arvoistasi.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla ei varmaankaan ole mitään sitä vastaan että maanantaina kun koululla on keskustelua puolueista ja kunnasvaaliohjelmista käytän edellistä kirjoitustasi, jossa käytät sanaa kehitysvammainen haukkumasanana, esimerkkinä siitä miten Kokoomusnuoret suhtautuvat sairaisiin ja vähäosaisiin?

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän uutta sinä tuot Ylöjärven valtuustoon kun puolueesi nosti kaikkia sosiaali-ja terveyspalvelumaksuja monta kymmentä prosenttia. Sekö auttaa vähävaraisia perheitä pääsemään eroon ongelmistaan. Herää jo tähän päivään, kuntien ongelmat johtuvat rahoituksen puutteesta ja sen ongelman on luonut valtiovarainministeri, eli teidän puheenjohtaja. Toivottavasti sinua ei valita.

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Olen äärettömän iloinen siitä, että kouluissa puhutaan puolueista ja politiikasta muutenkin kuin yleisellä tasolla! Way to go!

Se että aiot esitellä yksittäisen ihmisen ajatuksia koko puolueen linjana, on typerää. Saat toki käyttää minua esimerkkinä kaikkeen mihin haluat, kuitenkin omaa harkintakykyäsi käyttäen.

Kaikesta huolimatta haluaisin muistauttaa että Kataisen toinen budjettiesitys mahdollistaa kehitysvammaisille kokopäiväisen avustajan nykyisen muutaman tunnin sijaan, joka on yleisesti puolueen suhtautumisesta kehitysvammaisiin.

.. niin ja Urpilaisen ehdotusta kunnallisten palvelujen maksuttomuudesta tai veroprogression kiristämisestä en edes kommentoi.

Anonyymi kirjoitti...

Toivon, että sinua ei äänestä kukaan ja että putoisit pilvilinnoistasi normaalin kansan tasolle.Kultalusikkalapset ärsyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Minua kyllä pelottaa, että Emmi Nuorgam tullaan valitsemaan Ylöjärven kaupunginvaltuustoon; hänen kaltaisiaan nuoria pakkaa olla aika paljon nykyään, joten saa aika varmasti ääniä ajattelemattomilta ja itsekeskeisiltä porvarinuorilta.

En koskaan ole voinut edes kuvitella äänestäväni Kokoomusta, mutta tuntuu jotenkin, että uusi sukupolvi siinä puolueessa on vanhaakin pahempi -- entistä omahyväisempi ja välinpitämättömämpi. En ole esimerkiksi vanhojen kokoomuslaisten koskaan kuullut ylistävän markkinaliberalismia niin avoimesti, mitä monet kokoomusnuoret nykyään tekevät. Ennen ehkä oli tabu sanoa rahan olevan tärkeintä maailmassa, vaan ei näköjään ole enää nykyään.

Anonyymi kirjoitti...

Huoh.

Peruskouluun pitäisi ilmeisesti sisällyttää pakollinen harjoittelu päivittäistavarakaupassa tai puhelinmyynnissä niin rikkaimpienkin kersat pääsisivät näkemään millaista työnteko paskimmillaan voi olla.

Ihan oikeasti käytä nyt päätäsi, luuletko että ne kassat tahallaan hidastelee eikä kyse ole esim siitä että koko kaupassa nyt sattuu olemaan vaikka kolme työntekijää joista yhden on pakko purkaa sen päivän pakastekuorma ennen kuin se sulaa kaupan käytävälle?

Jos sulle ei ikinä ole tullut mieleen ettei ne työntekijät voi sille mitään että joku on sairastunut/heitä on alun perin liian vähän hoitamaan koko liikettä sujuvasti niin ehkä olis aika esitellä itelles tällanen ajatus.

Ei tarvi olla kaikkien kaveri, saa olla suorasanainen ja jämpti mutta nämä kummatkin ovat eri asioita kuin puhdas typeryys ja kapeakatseisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Allaoleva teksti löytyy hevostalli.netistä, jonne Emmi voi myös käydä antamassa vastineensa.

Emmi: Otathan selvää, mitkä ovat kokoomuksen päälinjaukset näissä kunnallisvaaleissa, mitä asioita toivotaan nostettavan esille ja mitä ei. Olethan tietoinen puolueesi arvoista yleisesti.

Kokoomuksella ei ole tarkoitus sortaa vähäosaisempia ja nostaa jalustalle parempipalkkaisia. Porvari sanaan liitetään nykypäivänä hieman negatiivista leimaa. Olisi siis mukava kuulla Emmiltä mitä hän tarkoittaa porvarielämällä.

Ja vielä Emmi, jos olisit ollut hereillä mainostusta käsittelevissä keskusteluissa (en tiedä onko teillä päin näitä käyty) niin tietäisit, että valittamisella, ruikuttamisella ja negatiivisten asioiden esille nostamisella saati muiden haukkumisella ei pitkälle päästä. Se ei tee kenestäkään voittajaa näissä vaaleissa. Rohkeasti eteenpäon katsominen, ratkaisujen löytäminen sekä positiivinen näkemys asioista kantaa paljon pidemmälle ja parempaan vaalitulokseen.

Toivoisin Emmiltä vastinetta kiitos.

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Valitettavasti en käy hevostalli.netin keskustelua lukemassa enkä siis sinne mitään kommentoikaan. Toivon, että ne ihmiset jotka haluavat minulta jotain kysyä, kysyvät henkilökohtaisesti eivätkä keskustelufoorumilla.

En käytä porvari-sanaa negatiivisessa mielessä, vaan nimenomaan niin kuin sitä nykyään pitäisi käyttää, kertomassa etten ole sosialisti vaan edustan oikeistolaisia arvoja. Kokoomusnuorilla on ollut jo vuosikymmeniä sitten "ole porvari" -kampanja, eikä senkään tarkoituksena ole ollut sanoa että ollaan kaikki rikkaita, vaan herättää keskustelua.

En ole ns. rikkaasta perheestä ja olen todella siivonnut, työskennellyt kaupassa ja leikannut ruusupensaita työkseni, joten tiedän että kauppa saattaa ruuhkautua monista syistä. Kyseisenä päivänä suurin syy siihen oli, että kassoilla olevat tytöt eivät ilmeisesti tienneet "kassalla tarvitaan apua" -nappulasta, eivätkä sen takia sitä käyttäneet. Se saattaa johtunee siitä, että S-Marketin kassahenkilökunta on todella nopeasti vaihtuvaa ja tytöt ovat nuoria, eivätkä uskalla/osaa pyytää apua muualta. Olen itse työskennellyt kyseisessä kaupassa silloin kun se avattiin, joten tiedän kyllä.

Olen aloittanut blogin kirjoittamisen ennen kuin päätös lähteä kunnallisvaaleihin mukaan on syntynyt, eikä minua ole pyydetty ennen kuin nyt sensuroimaan tekstejäni. Minusta olisi vähän tekopyhää alkaa kirjoittaa vain Ylöjärven kaavoituksesta vaalien alla, jotta miellyttäisin suurinta osaa ihmisistä. Kuten olen aikaisemminkin todennut, en ole tehnyt enkä tee kampanjaa kaikille ihmisille vaan niille, jotka ymmärtävät että en oikeasti ajattele kaikkien S-Marketin kassatyttöjen olevan täysiä idiootteja (ei, en ajattele myöskään kaikkien kehitysvammaisten olevan tyhmiä) tai että kaikki vanhemmat kasvattavat lapsensa huonosti.

Teen kampanjaa ihmisille, jotka arvostavat toisten ihmisten rehellisiä mielipiteitä, avoimuutta ja rohkeutta sanoa asiat niin kuin ne ovat. On turha valittaa puolueiden lähentyvän toisiaan ja kaiken olevan yhtä samaa harmaata massaa, jos poikkeavia mielipiteitä tai rohkeutta ei arvosteta. Millä ne erot puolueiden välille sitten tehdään, jos ei mielipiteillä? Kaikilla suurimmilla puolueilla kuitenkin on samat arvot, hieman eri näkökulmista vain.