Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

lauantai 6. syyskuuta 2008

Tätä se teettää

Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että vapaaviikonloput tuhoaa ihmisten elämän. Koska minulla on ollut aikaa jo melkein vuorokausi olla kotona yhtä soittoa (ainakin teoriassa) huomasin, että naapurit ovat alkaneet polttaa sisällä ihan vakeen. Tähän saakka siellä on poltettu silloin tällöin, esimerkiksi kaatosateella tai yöllä, jonka ymmärrän vielä jollain tavalla. Mutta siis nyt siellä on eläkeikäisten päiväkaljakemut (Hannibal aukeaa tänään poikkeuksellisesti vasta klo 18) ja koko konkkaronkka ilmeisesti vetää röökiä sisällä.

Tavallisesti se olisi ihan fine, tai ainakin siinä rajoilla. Nyt kärsin kuitenkin jo muutenkin hirveästä päänsärystä ja tupakan haju sisällä ei varsinaisesti auta sitä. Suutuspäissäni menin äsken isännöintifirmamme sivuille ja huomasin siellä (ihan vahingossa tietysti, kukapa nyt ei hengailisi isännöitsijöiden sivuilla alvariinsa) yhteydenottolomakkeen, johon sitten täytin että tehkää nyt perkele jotain tälle tupakansavulle. Saa nähdä saanko koskaan vastausta, mutta tiedänpähän nyt olevani vanhana yksi niistä helvetillisistä naapurinmummoista.

0 kommenttia: