Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

perjantai 28. marraskuuta 2008

I Love Andrew Lloyd Webber

Tänään oli Andrew Lloyd Webberin musiikaaliteoksista koottu konsertti, The Music From Andrew Lloyd Webber, Hartwall Areenalla. Konsertti oli melkein täydellinen.

Jostain syystä (rahapulan vuoksi?) yksi konsertin kolmesta naissolistista oli häiritsevän huono laulaja ja esiintyjä. Ensimmäisen dueton kohdalla Sini kysyi miksi nainen vain pönöttää kuin jäykkä paska lavalla, mutta kun hän alkoi laulaa, totesimme yhteen ääneen että olisi voinut vaan jatkaa pönöttämistä. Ainoa kappale, jonka hän veti ilman että karvat nousivat pystyyn myötähäpeästä, oli Phantom of the Opera, jossa kiljumisesta oli vain hyötyä. Sen lisäksi naisen habitus oli kamala; jos ikäväkseen omistaa Jennifer Lopezmaisen takapuolen, ei ehkä ole viisasta verhota sitä niin tiukkaan velouriin että näyttää käsintehdyltä makkaralta.

Mutteivat muutkaan naiset parhaimmillaan olleet, toisin kuin miehet jotka näyttivät syötävän hyvältä. Hups, sanoinko sen ääneen..
Johtopäätöksemme siis oli, että esiintyjillä on naisstylisti, joka purkaa omaa turhautumistaan (=huonoa lauluääntä, -taitoa ja sävelkorvaa) pukemalla naiset rumasti ja miehet hyvin.

Myös Elaine Paige, lahjakas laujatar toki, pilasi shown omalla ylimielisyydellään. Minusta on naurettavaa, että hän kokee olevansa niin tärkeä ihminen että voi pyytää stagemanageria kantamaan hameensa helmoja ettei kompastu tai pitämään laahusta ylhäällä jottein se likaannu. Sen lisäksi loukkaantuminen kun yleisö taputtaa väärässä kohdassa tai ei ymmärrä nousta seisomaan, on ehkä himpun liian yliampuvaa. Toisaalta, yleisö taputti aika monta kertaa liian aikaisin. Tiedättehän kun joku kertoo vitsiä ja kuuntekija nauraa jo ennen kuin vitsi on loppunut; loppuhuipennus ei enää nauratakaan ja kaikki vaivaantuvat. Ja kuten aina, suomalaiset osasivat edustaa myös kaikin muin tavoin: olla humalassa, huudella törkeyksiä ja tulla ja mennä miten sattuu.

Keksimme kuitenkin palstallemme Vaikutteessa nimen: Laatuaikaa Emmin ja Sinin kanssa. Siitä tulee häikäisevän u-p-e-a-a, varo vain Dear Eki, et edes huomaa mikä sinuun iski.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko paikalla paljon yleisöä? Tapahtuma. tv ilmoitti, että konsertti olisi siirretty Raskeniin??
Näin ei kai ollut? Ihmeellistä, kun mistään ei löydy konserttiarvostelua.....

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Kyllä konsertti oli Hartwall-Areenalla. Se oli ilmeisesti loppuunmyyty, sillä meidän lippumme tulivat Veikkauksen kautta yhteistyökiitoksina. Yleisöä oli ensimmäisen puolikkaan ajan todella hyvin, varmaan kaikki myydyt paikat täynnä, mutta tauon jälkeen oli porukkaa poistunut. Noloa, koska sen lisäksi yleisö myös alkoi lipua pois kolmenneksi viimeisen kappaleen aikana, eikä jaksanut odottaa loppua..
Mutta niin kuin sanoin, suomalaiset + kulttuuri tai käytöstavat = not good.