Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

(ihana) viikko

Tampereen AMK:n taiteen ja viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö TARINA on tänä keväänä tehnyt, nähnyt ja ollut vaikka missä ja siitä kuuluu massiivinen kiitos hallitukselle, joka on upeampi kuin mitä mulla koskaan on ollut. Senpä takia kiitokseksi kiireisestä keväästä me oltiin keskiviikosta perjantaihin meidän mökillä. Myös muut kuin minä ovat nyt rakastuneita siihen paikkaan.
Vähän jäi mietityttämään erään sankarin mielipide tasa-arvosta: "Mun mielestä naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta jauhetaan ihan liikaa, lihavien ja laihojen tasa-arvo olis paljon tärkeämpää.." Aika (02:56) ei vain ollut kypsä rakentavalle (?) keskustelulle ja mut hiljennettiin. Ehkä jännitystarina saa kuitenkin vielä jatkoa tulevaisuudessa..

Lauantaina oli Ylöjärven Markkinat, joka oli varsinainen suksee. Mä en koskaan ennen ole käynyt siellä ja kuvittelin ettei siellä olekaan muita kuin järjestäjät itse, mutta olin väärässä. Ylöjärven Kokoomuksella oli mahtimeininki! Vähän jäi harmittamaan ettei demarit tai vihreät olleet saaneet rivejään sen vertaa kasaan että olisivat olleet koko markkinoilla, koska kilpailuhenki olisi tehnyt meiningistä ehkä vielä mahtavampaa. Huhuja kuuluu siitä, että vaalien jälkeen demarien rivit ovat hieman raonneet ja ettei markkinoita koettu tärkeäksi tapahtumaksi eurovaalien tai puolueen imagon kannalta; eihän siellä ketään kuitenkaan ole.

No, meillä oli 13 litraa kahvia joka riitti ensimmäiseksi kolmeksi tunniksi, satoja pareja talkoohanskoja jotka vietiin käsistä, kaurapuuro, ruiskukan siemenet ja kurkkukarkit tekivät kauppansa kuten pelikortitkin. Ilmapalloja ei tarvitse varmaan edes mainita, kun niitä ei kellään muulla ollut. Hetkittäin sitä olisi voinut luulla olevansa Kokoomuksen markkinoilla. ;) Ja kun kahdenkymmenen hengen tiimi pääosin nuoria kokoomuslaisia muistutti vaaleista ja ennakkoäänestyksen alkamisesta, on kumma jos vaaleja ei nytkin voiteta. Ylöjärvellä meininki oli yhtä hyvä kuin valtakunnallinenkin kampanjameisinki, joten hyvältä näyttää!

Eikä pidä unohtaa sitä kaikkein tärkeintä, eli Popedaa. Mä en voi ymmärtää, kuinka bändi jonka biisien sanoissa toistuu lähinnä tupakka, viina ja villit naiset voi olla niin kertakaikkisen mahtavaa. Tai siitähän se varmaan johtuu. Anycase, tupa oli jälleen loppuunmyyty, kiitos kuitenkin tutuille rantajätkille onnistuttiin saamaan liput viime hetkillä. Meno oli aivan mahtava ja oli kiva nähdä vanhoja tuttuja, heiloja ja näiden vanhempia. Niin ja se Pate, koska olen aivan varma että siellä se oli lavalla vaikken mitään nähnytkään. Viime vuodesta oppineena jäimme suosiolla teltan takaosaan, viime vuonna kun yksi kunnon laitamyötäisessä festarihurmoksessa ollut rouvahenkilö meinattiin talloa eturiviin ja kaksi vähintään yhtä hyvillä fiiliksillä ollutta rouvaa repivät toistensa hiuksia ja purivat korvia kun toinen töni toista. That's the spirit!

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ah. Popeda. Miljoonasade vaan puuttuu, niin olisin kyllä niin täysin ollut teille ihan hullun kateellinen.

Satu kirjoitti...

Kyllä mahtavasta markkinameiningistä saa pääasiassa teitä kokoomusnuoria kiittää ; )
Jokainen työpanos oli tärkeä, mutta toitte uudenlaista tunnelmaa mukananne...kiitos siitä! - Välittänet terveiseni eteenpäin.

Emmi kirjoitti...

Välitän kyllä! :)