Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

perjantai 29. toukokuuta 2009

Paavi sanoi älä pane...

..Niko sanoi pane vaan!

Okei, jos Niko ei kaikkien harmiksi kuuluisi kummalliseen puolueeseen, niin olisin varmasti äänestänyt Nikoa.




SDP:n eurovaaliehdokas Niko Korte haluaa herättää kampanjatuotteellaan ihmiset näkemään sukupuolivalistuksen tärkeyden. Korte jakaa eurovaalikampanjassaan kondomeja, jonka pakkauksessa on paavin kuva yliruksattuna. Ajatus syntyi paavi Benedictuksen keväisestä lausunnosta, jossa hän totesi kondomin käytön pahentavan aids-ongelmaa. Korte haluaa kondomeja jakamalla muistuttaa siitä, että kondomin käyttö voi pelastaa maailmanlaajuisesti miljoonia ihmishenkiä.

Kehittyvissä maissa syntyvyyden säännöstely ja sukupuolitaudeilta suojautuminen ovat elintärkeitä kysymyksiä, joita paavi lausunnollaan vaarallisella tavalla väheksyi. Katolisen kirkon näkemykset kondomin käytöstä ja perhesuunnittelusta ovat jo nyt aiheuttaneet valtavan inhimillisen tragedian kehittyvissä maissa. Kortteen mielestä Euroopan unionin olisi toimittava päinvastaisen sanoman levittäjänä ja edistyksellisenä tiennäyttäjänä sekä Euroopassa että kehittyvissä maissa.

0 kommenttia: