Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Avoin kirje Tapani Joensuulle

Olenkin odotellut että milloin Ylöjärveltä löytyy toinenkin lukemisen arvoinen (!) blogi, ja nythän se löytyi. Fiksu ja filmaattinen Tapani Joensuu, joka kuvailee blogiaan: Blogini ei ole objektiivinen tai tasapuolinen. Se on puolueellinen, kärjistävä, riidanhaluinen ja loukkaava. Blogissani esitän ainoastaan omia mielipiteitäni ja vastuu tyrmistyttävistä kokemuksista on lukijalla. Olkaa varovaisia, voitte vaikka rakastua siihen. Jostain syystä niskakarvat nousevat aina pystyyn kun ihmiset kuvailevat olevansa riidanhaluisia ja loukkaavia; tilaa järkevälle argumentoinnille jää kovin vähän.

Syy siihen, että suon Joensuun mukaprovosoivalle blogille näinkin paljon palstatilaa on yksinkertainen; Joensuun "Avoimessa kirjeessä Ylöjärven Kokoomus ry:lle" hän kysyy onko heteroseksuaalisuus ja fasismin vastustaminen syitä, joiden takia häntä ei hyväksytä Ylöjärven Kokoomuksen jäseneksi.

Ei. Ne eivät ole syitä. Syyt joiden vuoksi en sinun Tapani soisi jäseneksemme liittyvän, ovat Gondoleezza Ricen vertaaminen Hitleriin ja se, ettet keksi Alexista muuta kirjoitettavaa kuin kauniit sääret. Me Kokoomuksessa odotamme jäsenistöltämme vähän enemmän. Lopeta se provoaminen, niitä meillä jo on.

Mutta toisaalta, onhan näitä kouhoja ennenkin puolueeseen liittynyt, vai unohditteko jo Pöntisen ja Vatasen? Eurovaaliehdokkaat jotka puheillaan ja teoillaan eivät piirun vertaa vaikuttaneet Kokoomuksen laihaan äänisaaliseen.

0 kommenttia: