Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Empiiristä tutkimusta

No niin, allekirjoittaneella on siis valkoinen tukka. Siitä saa syyttää Saaraa, sillä sinne jäi myös haaveet hiusten kasvattamis -projektista. No, nyt kun en enää pelästy joka kerta kun katson peilistä, on syytä vetää yhteen tähän astisia kokemuksia.

Ensinnäkin vaatteiden valitseminen on vaikeaa. Kun naisella on todella lyhyt valkoinen tukka, kiusaus näyttää rekkalesbolta ja 20-vuotta nuoremmalta Suvi-Anne Siimekseltä on suuri. Niinpä päälle täytyy pukea mekko ja jotain muuta kuin vaelluskengät. Ihan kuin nyt muutenkaan olisin käyttänyt vaelluskenkiä, mutta on hyvä pitää mieli avoimena.
Sen lisäksi mulla on seuraavanlainen sääntö:

- Vaatetuksessa saa olla maksimissaan kahta eri väriä.
- Toisen niistä väreistä täytyy olla musta, hätätapauksissa myös valkoinen käy.
- Tehostevärinä voi käyttää saman värin eri sävyjä tai vaihtoehtoisesti vastavärejä, kunhan ko. väriä on enemmän kuin yhdessä asusteessa tai vaatteessa.
- Ei-listalla ovat ainakin tumman sininen, viininpunainen, babypink, babyblue, oranssi, vihreä ja ruskea.
- Sääntöjä voi rikkoa, jos ostaa koko asukokonaisuuden kerralla.

Kun tukka on ollut musta, on sen kanssa voinut pukea melkein mitä vain. Valkoinen hankaloittaa tilannetta, koska väistämättä tulee pukeneeksi ainakin kolmea väriä.

Huomio numero kaksi on ulkomaalaisten miesten räjähtäen kasvanut kiinnostuksen määrä. Toissapäivänä meinasin vetää ulkomaalaistaustaista miestä turpaan, kun se roikkui metrossa perässä ja seisoi portaissa ihan kiinni mun selässä. "You beuatiful, you marry me...?"

Kolmanneksi, saan nyt olla ihan hyvällä omallatunnolla vähän hölmö. Eikös kaikki blondit ole?

Lisää kokemuksia kerron, kunhan niitä kertyy.

Ps. Vassarit pisti heti tuulemaan oikein kunnolla. Ei se väärin ole, ja ensi viikolla menen vasemmistonuorten kesäjuhliin kuuntelemaan kaikki likaiset yksityiskohdat.

1 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Kyllä. Parasta blondina olemisessa on ehdottomasti se, että saa olla koko ajan vähän dorka. You know. Niinku mäki. Eikusiis.

Ulkomaalaiset miehet tulevat hyvien puolien hyvänä kakkosena. Mm-mmm. (Not.)