Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

tiistai 9. kesäkuuta 2009

Mene itseesi Jossu

Tällä kertaa tosin toinen Jossu, nimitääin Korhosen Jossu. Jossu hävisi eurovaaleissa sekä käräjillä muutaman päivän sisään, ei liene helppoa.

Niin kuin olen jo aikaisemmin todennut, en voi sietää Johanna Korhosta. (Huhupuheiden mukaan ei voi moni muukaan, mikä lienee syy Korhosen laihalle äänisaaliille.) Ylipäänsä en voi sietää ihmisiä, jotka vetoavat naiseuteen/homouteen/somaliuteen tai mihin tahansa muuhun asiaan kun kokevat omasta mielestään tulleensa väärin kohdelluiksi. Siihen on kaksi syytä.

A. Mihin minä, vaaleahiuksinen (!), tavallisen näköinen suomalainen nainen voin koskaan vedota? Liian isoihin tisseihin tai lättänään takapuoleen? Se on siis ennen kaikkea epäreilua, mutta myös

B. Kuinka yksikään vähemmistö voi koskaan menettää vähemmistöleimaansa, jos siihen ei saa positiivisessa mielessä viitata, ja vähemmistön edustajat itse vetoavat siihen negatiivisessa mielessä.

Valehtelu on valehtelua ja piste. En siedä sitä heteroilta enkä lesboilta, enkä usko että Korhonenkaan olisi kovin hyvillä mielin jos hänen vaimonsa "harhaanjohtaisi" häntä tai jättäisi asioita kertomatta. Yhtälainen epäluottamus siitä syntyy, kuin minkä Korhosen kiertelyt aiheuttivat Alma Medialle. Joten Jossu, anna olla ja siirry seuraaviin tehtäviin.

0 kommenttia: