Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 8. kesäkuuta 2009

Tyhjäkäyntiä

Kannatusluvut on taas kaunista katsottavaa, 23,2% prosenttia eurovaaleissa äänestäneistä äänesti Kokoomusta. Yhteensä oikeistopuolueet veivät 74,3% äänistä ja sanomattakin lienee selvä, ettei vasemmistopuolueilla ole paljon juhlittavaa.
Myös Kokoomuksen kattopuolue EPP sai Euroopassa 35% kannatuksen, joten voisi sanoa pullien olevan hyvin uunissa.

Tapaus Soini kyllä ihmetyttää, ja paljon. Tai ei ihmetytä, lähinnä järkyttää. Soini keräsi aivan huikean määrän ääniä, ja vei näin omiensa lisäksi KD:n europarlamenttiin. Itse olin Metsäkylän vaalilautakunnassa, jossa Soini sai kahdeksasosan kaikista annetuista äänistä, KD taas, no, ei saanut. Kuinkahan moni Soinia äänestänyt loppujen lopuksi tajusi äänestävänsä myös kristillisiä ja toisin päin?

Anycase, toivotan onnea Soinin puolitoista vuotta kestävälle meppikaudelle, (löytäisiköhän persut kohta jo jonkun toisenkin ihmisen, jottei Soinin tarvitsisi olla ehdolla kaikissa vaaleissa) ja unohdan kaikki vaalit hetkeksi. Eihän tätä jaksa Peräkylän Erkkikään.

Ps. Enää kaksi viikkoa juhannukseen ja kesälomaan. Lentoliput Ivaloon on jo ostettu.

0 kommenttia: