Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Asenneongelmia, normipäivä

Tänä viikonloppuna olivat Tammerfestit ja Pirkanmaan kesäkiertuetapahtuma lauantaina. Torstaina jostain syystä kymmenisen meidän piirin jäsentä löytyi Tempon terassilta, ja siitähän se ajatus sitten lähti. Loviisan kanssa olimme kiertaneet asuntoesittelyjä koko päivän ja juhlimme Loviisan uutta asuntoa. Myöhemmin kävi ilmi, ettei Loviisa sitä asuntoa saanut, vaan ihan toisen, mutta juhlimme kuitenkin.
Temposta lähdettiin Pinkkiin kuuntelemaan Laura Voutilaista, ja olin ihan fiiliksissä kun oletin kuulevani Bailaamaan tai Kerran -biisejä, mutta kissanviikset. Ensimmäiset neljä biisiä olivat Stevie Wonderia (biisejä joita kukaan, KUKAAN, ei osannut. Ei edes Laura itse.Kuvistakin näkee että ilman sanoja ei olisi pärjätty) ja kaksi viimeistä jotain sietämätöntä renkutusta. Setissä siis oli noin 6 kappaletta, jonka jälkeen piti tulla encore. Laura saapui lavalle, mutta kappas, laitteet olivat menneet rikki sen 45 sekunnin aikana jonka he lavalta pois olivat jolloin Laura lupasi vetää Kerran akustisena. No eipä vetänyt vaan lähti pois, sanomatta sanaakaan, ja siinä se sitten oli. Ristus että otti pientä ihmistä päähän. Niin paljon että piti antaa kaikkien keikkajärjestäjistä ravintolapäällikköihin kuulla kunniansa.


Petri ja Johanna Pinkissä



Jaakko, Saara ja minä. Jaakkoa ei enää näe missään terveellisten elämäntapojeen myötä, joten kuva on harvinainen. Joku epäili että Jaakko menisi pian töihinkin, mutta en kyllä jaksa uskoa.. ;)





Laura, laulujen sanat ja hämmentynyt yleisö.

Lauantaina alkoi Pirkanmaan kesäkiertuetapahtuma, joka tänä(kään) vuonna ei ollut kummoinen yleisömenestys. Eilen töissä kehittelin paremman suunnitelman ensi vuodelle, notta varokaa vaan, silloin räjähtää! Joka tapauksessa, päivä alkoi sillä että mekaanikkopalvelu Nuorgam&Rantanen käynnisti liiton upean, limenvihreän henkilöauton kokoisen pakun, kun Olli M. (anteeksi, O. Marjalaakso) oli jättänyt valot päälle ja akku oli tyhjä. Sen jälkeen kannettiin perjantaina toimistolle kannetut 3000 vesipulloa pommisuojaan ja lähdimme Keskustorille ja Koskenrantaan jakamaan vettä, porvarilehtiä, haalarimerkkejä ja kaiken maailman pinssejä. Vastaanotto oli niin uskomattoman hyvä, että on vaikea uskoa etten nähnyt unta! Vesipullot menivät tarpeeseen (puolentoista tunnin aikana 325 litraa vettä), pinssit vietiin käsistä (Vedä käteen älä suoneen) ja Kokoomusnuoret tulivat tutuksi. Allekirjoittanut lähti sen jälkeen töihin, mutta muut jatkoivat saunalle, jossa oli V.Wiirilinnan johdolla Pohon kesäflirttikoulu. Flirttiä kuulemma saunalta löytyi, tarina ei tosin kerro miten se päättyi.




Riina-Eveliina oli ehdottomasti yksi korvaamattomimmista kesäkiertuelaisista. Koko tapahtuman absurdein näky oli, kun kymmeniä mustiinpukeutuneita Negative-faneja vyöryivät Riinan päälle hakemaan pinssejä.


Liiton upea kesäpaku; älä aja yli 70km/h, 5-vaihdetta ei löydä vaikka kuinka etsisi, joo-o ihan totta kytkin on koko ajan pohjassa, anna ryyppyä mutta älä liikaa ja miten niin akkua ei löydy?!




Kiertueella kuultua:

-Tuleeks meistä nyt Kokoomusnuoria kun me juodaan tätä?
-Sanokaa Ilkka Sasille terveisiä!
-Ei ihme että bensaveroo ei lasketa kun te tilailette vaan vettä!
-Mulla on heti paljon natsimpi olo.
-Mikä tässä on juoni? Arsenikki?
-Mä haluan maksaa sulle siitä vedestä. Se tuntuu niin porvarilliselta.

Koska flirttikoulusta ei ole materiaalia, vertailun vuoksi tässä on Kokoomusnuorten Winter Gameseilta Pohon Pornokoulusta kuva. Oletteko samaa mieltä, että näytän nunnana älyttömän hyvältä?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oh my God, Emmi. Musta tulee sun ykkösfani just nyt. Tää stoori sai mut nauramaan ääneen. (Pikkuveli heräsi siihen ja suuttui mulle, mutta hei: Who cares?) Mun olis niin pitänyt olla tuolla kiertueella. Se kuulostaa aika legendaariselta. Mutta otetaan Nokialla sit uusiksi ;)

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Sun pikkuveli olisi suuttunut myös siitä ettet herättänyt sitä. Win-win situation. Or loose. ;)