Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Limonaaditarjoiliatar

Siis voi ristus. RISTUS. Luin (taas) Johanna Tukiaisen blogia. Tiedän, tiedän, on kaksi vaihtoehtoa; olla lukematta tai hankkia verenpainelääkitys.Tyhmästä päästä kärsii koko mielenterveys..

Tämä kuuden ällä ylioppilas kertoi siis kuinka siskonsa (se joka vahingossa söi rauhoittavia ja joi viinaa) oli pukeutunut L I M O N A A D I T A R J O I L I A T T A R E K S I. Tavallaan on aika hienoa miten Johanna "brändi" Tukiainen (kuten hän itseään kutsuu) rikastuttaa suomenkieltä ja sen sanastoa.

Ja jotta ette luulisi Johannan elämä olevan helppoa, niin tiedoksenne vaan, Johanna on yrittänyt itsemurhaa. Ihan oikeeta itsemurhaa, lääkkeillä ja viinalla. Johannalla oli rakkaushuolia, ja fiksu tyttö kun on, hän yritti kuolla (.. down the street not across the street..) jottei joutuisi enää elämään niiden kanssa. Ja rakkaushuoliahan Johannalla on ollut enemmänkin, ne ovat olleet vaikeimpia hetkiä hänen elämässään, joten kaikki arvostelijat shut up!
Jos en olisi itse lukenut tuota, en uskoisi koko juttua. Toisaalta, kukaan ei voi keksiä tällaisia tarinoita.

Niin ja hei, Johannalla on muutenkin vaikeaa, koska hiuksiin, kynsiin, meikkiin, kenkiin ja ihaniin prinsessatyylisiiin Betsey Johanson vaatteisiin menee niin paljon rahaa! On kovaa hommaa tanssia ja elättää itsensä sillä.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Johannan kannattaisi nyt lopettaa isänsä ystävien paneminen rahasta (vrt: vuositulot 256€, mennä ihan oikeisiin töihin tai vaikka ihan oikeesti kuolla.

Niin ja olettehan kaikki huomanneet Hymyn Silmänruokaa -osion?

0 kommenttia: