Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 7. heinäkuuta 2008

Naistenkaatovinkit

Siis anteeksi nyt vain, mutta miten onneton on mies, joka kymmenen kuukauden aikana on saanut sänkyynsä 26 naista ja TUNNUSTAA sen julkisesti? Ja kuka lähtee lyömään 10 000 euroa vetoa, että saa 100 naista kaadettua vuoden aikana? Ilmeisesti Teppo M.

(Ja siis nyt todellakin toivon ettei Teppo M ole Teppo Koon alter ego, miten pelottavaa se olisi. Toisaalta, olisihan se tavallaan aika kingiä, jos Teppo Koolla olisi ollut 26 naista viimeisen kymmenen kuukauden aikana, se on kuitenkin 20 naista enemmän kuin Kinnulassa asuu..)

Teppo M:n hanke ei oikein ole ottanut tuulta alleen, ja naisia on ollut todella vähän. Hän on kokeillut omasta mielestään kaikkea kukista elokuviin, mutta ei vain ole tärpännyt. Siis hetkinen, kukista elokuviin. Teppo M kuvittelee todella, että naisen saamiseksi sänkyynsä tarvitaan kukkia ja muuta mukavaa. Ihan vain pienenä vinkkinä voisin kertoa Tepolle, että kukkia tarvitaan kosintaan ja seksiin muutama kiva sana. Huhupuheiden perusteella voisin kertoa, että kukkien ostaminen voi mennä todella reisille, (eräs ystäväni oli äärimmäisen loukkaantunut siitä että sai 4-vuotispäivänään mm. kukkia eikä puhunut koko päivänä miehelleen,) mutta se että imartelee naista ja saa hänet tuntemaan itsensä kauniiksi, toimii melko varmasti.

Koska Teppo M suojelee yksityisyyttään, kenelläkään ei ole aavistustakaan miltä tämä näyttää. Olen alkanut miettiä, onko Teppo äärimmäisen hyvännäköinen vai todella ruma. Hän on ollut valmis lyömään vetoa 10 000 euroa, joten luulisi että hän on ollut aika varma omasta voitostaan. Toisaalta, oletettavasti myös toinen osapuoli on ollut melko varma omasta voitostaan, että se ei kerro paljoa. Jos Teppo on jumalaisen kaunis mies, miksei hän ole saanut naisia sänkyynsä ja jos taas ei kovin kummoisen näköinen, miten ne 26 naista ovat kaatuneet? Kukilla ja elokuvilla? Alfa Romeolla? (Hmmm.. Alfa Romeo.. Kuulostaako muista tutulta…?)

Fakta: Suomalaisilla on 5-7 seksikumppania elämänsä aikana. Tältä kantilta Tepolla on pullat aika hyvin uunissa.

Lopuksi Teppo M:n naistenkaato-vinkit, joilla Teppo takaa varman saannin. Voi meitä naisparkoja..

1. Älä yritä iskeä ensimmäistä kohdalle osuvaa naista. Klassinen virhe on yrittää ensimmäistä, epäonnistua ja siirtyä heti seuraavaan. Noudata jotain valintakriteeriä.

"Valinnan perusteena käytetään yleisesti kahta erilaista lähestymistapaa: 1) kenen kanssa makaisin mieluiten tai 2) kuka antaa todennäköisimmin."

2. Osta naisia kiihottava auto. Teppo M. hankki myyjän suosituksen perusteella Alfa Romeon. Volvot, Mersut ja BMW:t kannattaa jättää pois laskuista.

3. Jos et tiedä, mistä ravintolasta/baarista voisi löytyä hyvää naisseuraa, kysy taksikuskilta neuvoa. Juo alkoholia vain kohtuudella.

4. Tarkkaile naisten eleitä. Jos nainen katselee keimaillen, tee aloite.

"Lähimpänä seissyt tummaverikkö katsoi minuun keimaillen ja myönsi sääriään tosiaan palelevan. Ehdotin hänelle, että skippaisimme jonotuksen ja siirtyisimme suoraan jatkoille luokseni. Nainen kikatti hieman ja sanoi ettei hän voisi sellaista tehdä. Katsoin häntä vielä kerran arvioivasti varpaista päälakeen ja totesin: "Sääli"."

5. Varmista, että kotona on esimerkiksi pullo valkoviiniä mahdollisia jatkoja varten.

6. Aina ei kannata yrittää seurueen äänekkäintä naista. Hae baaritiskiltä kaksi juomaa, lähesty hiljaisempaa naista ja tarjoa toista juomaa hänelle. Vaikka nainen aluksi hämmentyisi ja jopa kieltäytyisi tarjouksesta, ehdota hänelle mahdollisuutta tulla juttelemaan sinulle. Anna kiltille tytölle aikaa tarttua houkuttimeen.

7. Varaa treffeille aikaa muutama tunti. Älä aloita heti henkilökohtaisilla asioilla vaan pysyttele neutraaleissa aihealueissa.

8. Mieti kotisi sisustusta.

" Lukuvalo ja seksivalo ovat kaksi täysin päinvastaista asiaa."

9. Älä ole aina äänessä. Joskus naiset haluavat purkaa tuntemuksiaan ja kaipaavat kuuntelijaa. Kun sellainen osuu kohdalle, kaato on lähes taattu.

"Olen elämäni aikana karkottanut luultavasti satoja naisia innostumalla puhumaan aivan liikaa, täysin vääristä aiheista ja katastrofaalisen väärässä seurassa."

10. Naisia ei löydy vain baareista! Voit tarjota esimerkiksi kahvit sinulle juttelemaan tulevalla kylmissään olevalle feissarille.

11. Kiinnitä huomiota puolituttujen naisten pukeutumiseen, hiuksiin jne. Jos nainen ostaa esimerkiksi uutta hajuvettä, muista kehua sitä.

12. Älä aliarvioi naisia.

"Naiset ovat miehiin verrattuna ylivertaisia tulkitsemaan toisen ihmisen tarkoitusperiä ja ymmärtämään sosiaaliseen tilanteeseen kätkettyjä merkitystasoja."

13. Tunnista potentiaaliset yökerhoissa käyvät naisseurueet.

"Tanssivia naisryhmiä näyttäisi olevan kahdenlaisia. Ne joiden jäsenet nauravat usein ja katsovat toisiaan silmiin ja sitten toiset, jotka vilkuilevat ympärilleen ja kiinnittävät vähemmän huomiota musiikkiin. Edeltävät eivät halua tulla häirityksi, jälkimmäiset toivovat jotain tapahtuvaksi."

14. Jos yksinäinen nainen etsii ravintolassa tms. istumapaikkaa, tarjoa sitä vierestäsi.

15. Kun nainen huomaa sinut, tartu tilaisuuteen.

"Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja tässä harrastuksessa sen muuttamiseen ei anneta mahdollisuutta."

16. Käy kaikissa mahdollisissa juhlatilaisuuksissa pikkujoulusta häihin. Ota huomioon, ketkä käyvät kyseisissä juhlatilaisuuksissa ja paikoissa.

"Laivalla olevat naiset ovat ehkä kolmatta kertaa ulkona vuoden sisällä, kun taas kaupunkien yökerhoissa pyörivät pörräävät siellä joka viikko."

17. Voit hakeutua niin nais- kuin sekaporukoihin. Keskustelu voi lähteä käyntiin paremmin seurueessa, jossa on myös miehiä.

18. Tarjoa puhelinnumeroasi, jos nainen meinaa lähteä ennen kuin olette päässeet itse asiaan. Pidä mielessä, kenelle olet jo antanut numerosi ja missä tapasitte.

lähde: http://ihmissuhteet.blogspot.com/2008/06/teppo-m.html

0 kommenttia: