Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

lauantai 11. lokakuuta 2008

Itsetunnon kohotus -blogi

Huomaan, että tästä on kovaa vauhtia tulossa "Demarit on perseestä ja vihreät turhia hippejä" -tyylinen blogi, jossa keskityn mollaamaan muita kun en enää keksi itsestäni mitään mielenkiintoista. Lupaan, että tämä olkoon viimeinen kirjoitukseni aiheesta.

Olin tänään käymässä Ylöjärven demarinuorten vaalitapahtumassa, joka oli, no, mielenkiintoinen. Vähän samaan tapaan mielenkiintoinen kuin juuri tapaamasi uusi ihminen, josta et keksi muuta sanottavaa kuin mielenkiintoinen.

Tapahtumaa ei ollut mainostettu mitenkään (fanfaarit), lukuunottamatta tänään tullutta demareiden yhteismainosta jonka takasivulla illasta oli juttu.

"Reilu Rock

pääesiintyjänä UNIKLUBI

akustisena koko illan

Joonas Lepistö, Renoise, T.A.P, Uniklubi.

Mukana myös kansanedustaja Saara Karhu.

Vapaa pääsy, sisään mahtuu 120 ensimmäistä. Ikäraja 18 vuotta. Narikkamaksu 2€"


Again, onneksi Joonas oli saanut Uniklubin ilmaiseksi paikalle, koska vielä uskomattomampaa kuin se, että kukaan täysi-ikäinen lähtisi katsomaan ko. bändiä on se, että tuo täysi-ikäinen ihminen haluaisi vielä maksaakin siitä ilosta. Ovella tosin joutui maksamaan sisäänpääsymaksun (joka sisälsi vapaaehtoisen narikan) 2€. Tämä on ilmeisesti sitä samaa ilmaista politiikkaa kuin demareiden ilmainen päivähoito ja terveydenhuolto.

Sen lisäksi, paikalla ei ollut Saara Karhua, sen enempää kuin yleisöäkään. Nekin vähät paikalla olleet ihmiset olivat joko bändien jäseniä, roudareita tai nykyisiä valtuutettuja puoliskoineen. Anteeksi, valehtelin, olihan paikalla myös kaksi nuorta ja uutta ehdokasta, joista toisen kanssa kävin seuraavanlaisen keskustelun:

- Säkin sitten lähdit ehdolle?
- Ai mihin?
- Kuntavaaleihin.
- Ai joo, niinhän mä varmaan lähdin.
- Joo mut sehän on hienoa!
- Niinhän ne sanoo.

Pampampam. Hienoa että meitä on moneen junaan.

Googletin muuten taas pitkästä aikaa itseäni ja löysin seuraavanlaisen paikan:

http://www.kristallipallo.com


Minulla ei ole aavistustakaan mikä paikka tuo on, mutta käykäähän toki äänestämässä minua. :)

0 kommenttia: