Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 18. toukokuuta 2009

Are you TAF enough?

Mä olin!

Sen lisäksi, että viikonloppuna tapasin meidän fantastisia nuoria fantastisella Tampereella, oli meidän koulun "kevätjuhla" TAF Tampere Art Factory. Kaikki meni loistavasti, paljon paremmin kuin siis viime vuonna, jolloin oli TAFfin pilotti. Totesin siis, että myös TAF oli suksee ja elämä on ihanaa ja aurinko paistaa ja kaikkea muuta pehmeää ja pörröistä! TAFista voi käydä lukemassa TTVO:n blogista ja pistää kalenteriin TAF 2010.




(kuvat Kaisa Kukkonen)





Ykkösillä oli tänä keväänä performanssikurssi, jonka tuotokset esitettiin TAFissa. Virtanen oli aivan loistava kuvaus suomalaisen peruskoulujärjestelmän läpeensä vääriä asioita painottavasta opetuksesta (devalvaatio, bruttokansantuote ja joukkovelkakirjalainojen tuotot) ja siitä kun ihmiset poltetaan loppuun työssä jolla ei ole merkitystä ja sen jälkeen heitetään laidan yli. Ihan kaikki ei nähneet siinä näin syviä aatoksia, mutta hei come on, jos peruskoululaisilla on pahvipussit päässä ja väärään aikaan viittaavan kanssa ei leikitä, eihän se voi olla kuin yhteiskunnallinen kannanotto!



(kuvat Vesa Antikainen)


(kuva Veera Niemi)

0 kommenttia: