Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

keskiviikko 6. elokuuta 2008

Kuningatar Emmi Ensimmäinen

Appro on nyt vajaassa puolessa välissä. Ja pakko sanoa, että oh my god, this is killing me. Tänään oli 13 tuntia alustuksia, 1h 57min yöunien jälkeen ja huomenna sama juttu. Appron perinteisiin on kuulunut jo kauan upeat alustukset ja kouluttajat, tiukka asiasisältö ja yletön ryyppääminen. Muutamien vuosien tauon jälkeen, appron 37. vuosikurssi on erinomaisen puheenjohtajansa avulla onnistunut herättämään nämä vanhat perinteet eloon. No, pakko myöntää, että alustuksia ja kouluttajia on viime vuosinakin ollut, kaikki vapaa-ajan vietto vaan on ollut mitätöntä. Me onneksi olemme räjäyttäneet potin.

Vertailun vuoksi;

Viime approlla mereen heitetyksi joutui koko appron aikana 7 ihmistä. Tämä on siis ikiaikainen perinne, joka on olennainen osa appron rangaistusmenetelmää. Meidän ensimmäisenä kolmena päivänä mereen on joutunut enemmän tai vähemmän vapaaehtoisesti 13 ihmistä yhteensä 14 kertaa. Sweet. Tästä saamme kiittää erityisesti Reilu peli on perseestä -tyylistä politiikkaamme sekä äärimmäisen tarkasti ja epäoikeudenmukaisesti toimivaa rehtoraattia ja puheenjohtajistoa.

Puheenjohtajisto approlle on perustettu ensimmäistä kertaa tämän appron aikana. Varsinaisesti ei tosin voida puhua puheenjohtajistosta, sillä sen jäsenet ovat ennemminkin tunnettuja monarkkisesta yhteiskunnasta. Puheenjohtajiston muodostavat tietysti Kuningatar Emmi Ensimmäinen sekä kaksi äärimmäistä rohkeutta ja uhrautuvaisuutta hallitsijansa puolesta esittänyttä ritaria, Sir Vekkeli & Sir Sandström. Tosin, kirjoitushetkellä jäsenet Vekkeli ja Sandström eivät ole saaneet vielä lopullista vihkimystä, mutta se tapahtunee kuuden tunnin sisällä. Jahka Kuningatar näin päättää.

Kuri kesälukiossa siis on tiukkaakin tiukempi, ja kuningatar tälläkin hetkellä hykertelee suunnitellessaan aamullista merenrantavierailua. Nyt hallitsijan tiedossa on ainakin kolme rikkuria, joille yhteisten sääntöjen noudattaminen on ollut äärimmäisen hankalaa ja joutuvat teoistaan vastuuseen. Mainittakoon myös, että laiturilla on häpeäpenkki syytetyille ja rikkureille, jolla jokainen voi hetken ennen mereen päätymistä miettiä omaa elämäänsä ja sen tarkoitusta. Muuan kansalainen Vikman tänä aamuna ei käsittänyt rangaistuslaitoksen tarkoitusperiä, jolloin kansalainen Vikman kirjaimellisesti kärrättiin mereen. Kiitoksia tästä Ala-Lemun kottikärryille. Kuvia tästäkin ilmestynee myöhemmin, nyt arvon hallitsijalla ei ole resursseja kuvallisen informaation jakamiseen.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Haluan korjata epäkäsityksen siitä, ettei meidän approlla olisi juotu. Koska me juotiin kyllä. Toisaalta me ei pantu keskenämme, ja ensimmäisen aamun keskusteluaihe oli maataloustukiaiset. Eli sikäli olette kyllä onnistuneet huomattavasti meitä paremmin tällä kertaa :D

Charmi kirjoitti...

Edelleen tältä Approlta puuttuu vielä kai ainakin toistaiseksi se yksi Appro 34:n (<3) suoritus... Jepander!

wiza kirjoitti...

Mä en ainakaan approlla juonu juur ollenkaa. Parina päivä saatoin oluen tai kaksi ottaa :)

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Mä en kommentoi tohon ristiinnaimiseen mitään. Ei kuulu tapoihin.