Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

tiistai 19. elokuuta 2008

Lapset kouluun lauantaisin!!

Hienoa Tarski. Tarskiin iski paniikki, kun valtaosa ihmisistä oli sitä mieltä, että Ritva Viljasen nimittäminen sisäministeriön kansliapäälliköksi Ilkka Laitisen sijaan oli mielivaltainen päätös, joka oli tehty suurilta osin vain siksi että Viljanen on nainen ja demari. Niinpä Tarski päätti äänestäjiä rauhoitellakseen antaa Uutispäivä Demarille haastattelun ja lausunnon, jonka mukaan lapset voisivat varsin hyvin olla lauantaisin koulussa opettelemassa eri taitolajeja, kuten urheilua, laulua ja taiteita. Halosen mielestä myös kesälomilla olisi hyvä järjestää taito- ja taideaineiden opetusta kesälomalaisille.

Tämä on erinomainen ajatus siksi, että:

- Taitolajeja ei tarvitsisi enää opettaa muina aikoina, vaan viikonpäivät voitaisiin käyttää tärkeiden asioiden opiskeluun, kuten Kulutusluottojen ottamisen järkevyys tai Kirjanpito osat I & II. Tunnettu tosiasiahan on, että 8-vuotiaat lapset ovat kulutusluottojen suurin käyttäjäryhmä ja musiikkiopistojen alkeisryhmät pullistelevat 30-vuotiaita perheenäitejä.

- Kun lapset ovat lauantaisinkin koulussa, vanhemmat voivat ilman huonoa omatuntoa olla lauantaina krapulassa, eivätpähän ole lapset häisitsemässä.

- Lapsia ei tarvitsisi ottaa huostaan, sillä vanhemmat eivät ehtisi nähdä heitä niin paljon että kohtelu voisi olla huonoa.

- Nyt uusista opiskelijoista pullistelevien koulutusohjelmien, kuten luokanopettajan- tai lastentarhanopettajan koulutusalojen aloituspaikkoja voitaisiin karsia rajusti, sillä kyllä niin hyvällä palkalla nuo tuhannet vasta valmistuneet innokkaina tekevät 6-päiväistä työviikkoa.

- Mm. siistijöiden ja keittäjien ammattitaitoa arvostetaan niin kovin, että he varmasti työskentelisivät yhden lisäpäivän viikossa saamassa positiivista palautetta kouluruuan/-siisteyden tasosta.

- Kouluruuan taso voitaisiin nostaa aivan uusiin sfääreihin, kun kuntien talous on tälläkin hetkellä niin ylijäämäinen ettei rahalle oikein keksitä käyttöä.

- Koko yhteiskunta siirtyisi pian 6-päiväiseen työviikkoon, koska eihän ole olemassa relevanttia syytä sille että siitä on aikoinaan luovuttu.

Olipa hyvä, että Tarski osoitti olevansa edelleen ei-yhtään-kommunisti. Ehdin jo hetkellisesti huolestua.

0 kommenttia: