Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Vaalityötä

Harmistuin tänään ihan toden teolla, etten omista toistaiseksi käyntikortteja tai edes fläbää.
Kaupassa niille olisi tänään ollut käyttöä.

Jonotus siis kesti useita minuutteja, voidaan puhua jopa kymmenistä minuuteista (toista se oli silloin ennen vanhaan, kun suruttaa rämpytettiin "Plimplom, kassalla tarvitaan apua" -nappulaa) jonka aikana sitten ladoin ostokseni hihnalle. Seuraavana jonossa oli äiti kahden lapsensa kanssa, ja lapsista minun ostokseni olivat hirvittävän mielenkiintoisia. Lapset siis olivat noin 7-10-vuotiaita joilla pitäisi jo olla jonkin verran järkeä päässä. Ilmeisesti Sunná on vain loistava poikkeus.. (Tässä perheessä se tietysti ei ole edes yllättävää.)

Noh, joka tapauksessa, lapset eivät vain tyytyneet katselemaan ostoksiani, vaan alkoivat käännellä niitä hihnalla ja miettiä että "Miksköhän toi nainen ostaa tätä ja tätä". Harmittaa ettei tällä kertaa ollut kortsuja lähimaillakaan, enkä voinut alkaa pitää jonossa esitelmää siitä, miksi ostan kondomeja. Miettikää miten siistiä se olisi ollut; "Ei, se että nainen ja mies rakastaa toisiaan, ei tarkoita että ne haluaisi saattaa tähän maailmaan samanlaisia tuholaisia kuin te, ja joo ei, se ei ole haikara joka ne vauvat tuo, vaan koko homma alkaa niin että ne mies ja nainen on alasti ja tooooooooodella lähellä..."

No, ajattelin kehittää sietokykyäni ja annoin asian olla. Hetken päästä ostokset oli päässyt sinne pakkaamispäähän ja luonnollisesti menin mättämään niitä kassiin. Jätin pankkikortin siihen tiskille ja lompakon ja auton avaimet sen kaukalon reunalle, ihan niin kuin aina ennenkin. Sitten huomaan miten ne lapsoset ottaa mun kamat siitä, ja on sillain että "Äiti, äiti, kato mitä meillä on!" Siinä vaiheessa repesi taivas ja päätin lopettaa ton sietokyvyn kehittämisen ja nappasin tavarat pois noilta mukeloilta todeten "Pitäkää te kätenne erossa mun tavaroista!!" Sitten se äitikin heräsi jostain horroksesta ja alkoi huutaa että sinähän et noin puhu hänen lapsilleen johon totesin vain että "Puhun juuri niin kuin haluan niin kauan kun sun kakarat näpelöi mun omaisuutta. Jos olisit vaivautunut opettamaan niille koskaan mitään tapoja niin tätäkään keskustelua ei tarvitsisi käydä." Ja siinä vaiheessa olisi ollut maailman upeinta ottaa se käyntikortti esiin, ojentaa tuolle naiselle ja sanoa, että muistathan äänestää kuntavaaleissa.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten hyvä kirjoitus, mutta miksi pitää käyttää kehitysvammaista haukkumasanana? http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=6199525&t=6199525

Anonyymi kirjoitti...

Aika lapsellinen kirjoitus, tulee mieleen, että onko kirjoittajalla käytöstapoja lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aika ala arvoista käyttää kehitysvammaista haukkumasanana. Et ilmeisesti itse ole koskaan ollut kassalla hommissa??? Ei ne kassatytöt niitä kassoja ruuhkauta, vaan ne aasiakkaat!
Tälläsillä kirjotuksilla ei varmaan paljoa ääniä heru...

http://www.aasiakas.net
Siinäpä sulle luettavaa siitä miksi ne kassat välillä ruuhkautuvat

Ystävällisin terveisin; "Kaupan täti kilpailevasta firmasta"

Anonyymi kirjoitti...

Hauku vaan kehitysvammaisia, varmasti moni sua vaaleissa äänestääkin, pentu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin vastenmielinen kirjoitus. Millaisen kasvatuksen on saanut ihminen, joka käyttää "kehitysvammaista" haukkumasanana? Tämän takia myös puolue menetti ääneni.

Anonyymi kirjoitti...

Olit muuten näin livenä nähtynä/kuultuna (3.9, Hämeenkyrö) aivan yhtä vastenmielinen kuin tässä kirjoituksessasi annoit olettaa. Ja hei, ota selvää siitä ilmastonmuutoksesta, johon et osannut vastata. KIITOS

Anonyymi kirjoitti...

Hirveetä paskaa koko sivusto ja ajatusmaailmasi. Mahtaa hävettää myöhemmin kun toivottavasti elämänkokemusta tulee lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Aika kiinnostavia juttuja kirjoitat puolueesi edustajana.

Näistä tulee hyvät vaalit.

Henkilökohtaisesti kannatan eri puoluetta kuin edustamasi, joten blogiasi on jännittävää seurata. Voit odottaa näkyväsi vielä jutuissa.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta onneksi sinä olet täydellinen. Ihan oikeasti, aikuinen ihminen...

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Kaupan täti kilpailevasta firmasta; olen ollut kaupan kassalla töissä monia vuosia.

Yleisön edustaja Hämeenkyröstä: siksi en siihen vastannutkaan kun en osannut, ja myönsin sen ihan suoraan.

Enemmät selittelyt ja pahoittelut löytyy muiden tekstien kommenteista.

Kiiki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kiiki kirjoitti...

mun tarvii olla kyllä Emmin kanssa samoilla linjoilla. Kyllä jokaisen lisääntyneen ihmisen persuvelvollisuuksiin kuuluu opettaa lapsensa kunnioittamaan toisten omaisuutta ja opettaa lapsilleen käytöstapoja.

Anonyymi kirjoitti...

Onko muutamilla kommentoineilla samanlaisia lapsia, jotka saavat surutta räpelöidä muiden ostoksia/omaisuutta yleensä ja jopa rahoja? Lapsukaisilta ei kielletä mitään? Kirjoittajan poliittiset näkemykset eivät kiinnosta, mutta pelkän tämän kirjoituksen perusteella voin sanoa todellakin olevani samaa mieltä. Omia lapsiakin on ja osaavat kyllä käyttäytyä etteivät varmasti tuolla tavalla hölmöile. Ja samat sanat olisin sanonut varmasti tuollekin vapaan kasvauksen äidille. Jotain rajaa lapsillekin.