Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 10. elokuuta 2008

WANTED: Loma

Nyt on appro ohi. Enpä olisi sen alkaessa uskonut, että voi kesälukiota tulla niin ikävä. Tai ei varsinaisesti lukiota, vaan niitä ihmisiä ja sitä meininkiä.

Ehdottoman hyödyllinen niin faktan kuin fiktionkin kannalta tuo kyseinen viikko oli. Päivittäin oli keskimäärin 9 tuntia luentoja ja alustuksia, joiden myötä olen paljon viisaampi. Suosittelen kaikille joita ideologiat, historia ja Kokoomuksen tarkoitus ja tavoitteet kiinnostavat. Ketään joka approlla nyt ei ollut, niin tämä tuskin kiinnostaa.. Eli asiaan.


Jyrki luennoi budjettiesityksestä ja moni musta aukko koki täyttymyksensä.


Puheenjohtaja Leinosen alustus Kokoomusnuorten ja muiden poliittisten nuorisojärjestöjen suhteesta.



Yksi kouluttajista oli Kaarina Suonperä, jonka sydän suli Tompalle aivan täysin. Mmmm.

Keskiviikkona meillä ole rapujuhlat, joissa koskenkorva virtasi ja laulu soi. Appro on äärimmäisen loistava myös silloin jos haluaa opetella juomalauluja ulkoa, sillä viimeistään rapukinkereiden jälkeen niitä lauleskeltiin harva se ilta. Rapujen jälkeen kruunasin vihdoinkin aliluutnantti Vekkelin & Sandströmin ritareiksi, ja varsin ritarillisia he olivatkin. Vekkeli eritoten otti tavoitteekseen tyydyttää kaikkien vuosikurssilaisten tarpeet ja halut, ja onnistui tässä erinomaisesti. Papukaijamerkki siitä.


Kuningatar valmiina taistoon. Tarkoitus oli vihkiä ritarit, mutta eleet kertovat vähän muuta..

Upseerikerho, jonne vain harvat ja valitut pääsivät nauttimaan konjakista ja Jazzista. Huolestuneille kensalaisille tiedoksi, upseerikerhon avaimet olivat enemmän tai vähemmän kadoksissa suuren osan aikaa, joten rikoksia ei päässyt tapahtumaan.




Torstaina oli Varsinais-Suomi tournee jonka risteilyisäntänä toimi legendaarinen Antti V. Virkki. Toureehen kuului mm. meriaamiainen, Varissuon paikallinen kuppila (jossa muuten näin ehdottomasti upeimman paidan koskaan; Meidän iskä tekee teidän äitien lapset) ja Turkulainen karaokepaikka Marilyn. Hauskaa oli.


Risteilyisäntä Virkki.

Perjantai kului enemmän tai vähemmän ilman vaatteita, sillä perinteiset toogabileet olivat koittaneet. Väittelykisan voittajaksi ja samalla vuosikurssin priimukseksi nimitettiin Jenny Nyman, veljesliitto Tuhatkunnan puheenjohtaja. Jenny muuten on varsin mainio persoona, mutta siitä lisää myöhemmin. Toogabileissä pidettiin puheita, kiiteltiin toisia ja esitettiin mm. Esa meidän -rukous ja Juomiskertomus, kaikki Appron hengessä.


Politiikan Approbaturin 37.vuosikurssi vannoi valansa.


Paras puheenjohtajat kautta aikojen kera ritarien.

Omassa kiitospuheessani sekä Rovasti Jane Naimanin puheessa korostui Appron hyvä henki ja riparimaisuus. Jenny mainitsi kuinka approlla on tehty paljon josta riparilla olisi rangaistu, mutta myös approlla rangaistiin asioista jotka riparilla olivat arkipäivää. Harvoin minäkään viikkoa viihdyn samojen ihmisten kanssa suljetussa tilassa, mutta nyt se onnistui leikiten.




Esimerkkejä rangaistustilanteista. Rangaistuksia tuli ennätysmäärä, sillä kaikki suolasivat kaikki. Vanha kunnon Mämeenkertoonopelle-meininki on kyllä upeaa.

Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisempänä, kerron myös teille rakkaat ystäväiseni, että minut on tänään valittu Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton - NUVA ry.n uudeksi projektisihteeriksi. Tästä lähin tämän tytön nokka osoittaa enenevässä määrin kohti Pasilaa ja uusia tuulia. Oikein hyviä tuulia. :)

1 kommenttia:

Sini kirjoitti...

munkin sydän sulaa tompalle. mmmm.

L