Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

keskiviikko 13. elokuuta 2008

Vuosijuhlat

Kokoomusnuorten 80-vuotisjuhla on tämän kuun lopussa Helsingissä, ja tajusin tänään miten surullista mun elämä on.

Juhlathan siis on pääsääntöisesti aina varsin hauskoja ja miellyttäviä tilaisuuksia, joissa sivistyneesti keskustellaan ja juodaan kenties kaksi lasia kuohuviiniä. NOT. Siis Kokoomusnuorten. Senpä takia valmistelut on aloitettu jo hyvissä ajoin.

Ostin kevättalvella kauniin kullan värisen iltapuvun, johon ihastuin. Tarkoitus oli juhlia se päällä yksissä häissä, mutta sitten tulinkin toisiin aatoksiin ja päätin säästää sen vuosijuhliin. Juhannuksen jälkeen kuitenkin ajattelin ihan vähän vain kierteleväni iltapukuliikkeitä läpi, koska oli alennusmyynnitkin js kaikkea (plus muut kootut tekosyyt). Alennusmyynneistä löysin myös varsin hienon iltapuvun, tällä kertaa mustan, ja ajattelin että alennusmyyntien kunniaksi voin sen ostaa. Vaikka vaan vaikka varalle, koska jatkuvastihan iltapuvulle on tarvetta. (Huomionarvoista on siis myös se, ettei tuo nienomainen kolttu ollut alennuksessa.)

No samaisena päivänä puhuin Sinin kanssa puhelimessa, ja kuulin Sinin upeasta ja fantastisesta iltapuvusta. Tavallaan on hirveän kiva, että mieleinen oli löytynyt, mutta tavallaan helvetillistä, koska kumpikaan noista mun uusista ei ole fantastisia, vaan lähinnä ihan kivoja. Ja ihan kiva ei nyt näissä kekkereissä täysin riitä. Masentuneena tästä soitin ompelijalleni ja ilmoitin tarvitsevani niin kick ass -iltapuvun kuin mahdollista, että pistäpä ompelukone laulamaan, ja näin kävi. Tai varsinaisesti vielä ei ole käynyt, mutta hiljaa hyvä tulee.

Eli tämänhetkinen saldo on kolme iltapukua. Jonka lisäksi tietysti varattu on kampaaja viikkoa ennen juhlia ja juhla-aamuna sekä manikyyri. Ystäväni S. Korpinen on toki menossa myös meikkiinkin, mutta sellaisiin hupsutuksiin en tietysti lähde. (Enpä). Täydennettyäni korusarjaani tajusin, että korujen yhteenlaskettu arvo lähentelee tuhatta euroa. Olin hieman huolissani, kunnes kuulin Siniltä, että ne korut voi vakuuttaa!! Siis vakuuttaa, samalla tavalla kuin auton. How cool is that? Nyt ei tarvitse enää hirveästi pelätä.

Seuraavaksi listalla on kengät ja laukku, toisaalta niitä ei voi ostaa ennen kuin kankaat on leikattu ja mukana on mallipala kankaasta. Ja siis ihan oikeasti, kaikki tämä vaiva yksien juhlien takia. Juhlien, joissa porukka on selvin päin ensimmäiset kolme tuntia ja sen jälkeen enemmän tai vähemmän alasti. Alasti? Anteeksi, piti sanoa että humalassa. Koknuoret on vaan sumentanut mun järjen ja nuo alkaa olemaan jo synonyymeja toisilleen..
Oma lukunsa tässä valmistautumisessa on istumajärjestyksen sureminen jo etukäteen, mutta se on aivan eri tarina.

Onneksi seuraavat juhlat on vasta viiden vuoden päästä. Voin alkaa nyt jo valmistautua henkisesti.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mä kuolen nauruun. Sä olet niin hyvä pukemaan tämän sanoiksi. Ehkä meidän pitäisi perustaa tukiryhmä kaikille niille, joiden mielestä on ihan ookoo käyttää 1000 euroa juhliin jo ennen kuin tilanne on niin sanotusti päällä?

//S

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Ja ihmisille, jotka alkavat jo nyt säästää, koska loppujen lopuksi vuoteen 2013 ei ole enää niin pitkä aika.

Unknown kirjoitti...

Se on totta. Nyt kun aloittaa, niin ei tarvitse säästää kuin 17 euroa kuukaudessa, niin johan on vuonna 2013 tonni kasassa! Mutta siinä vaiheessa toisaalta ollaan jo ihan helvetin vanhoja, ja saattaa olla, että kasvoja joudutaan vuosijuhlia varten kohottaa. Joten jos vaikka triplaa summan tuonne viiteenkymmeneen, niin riittää sit varmasti rahat.

//S

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Voi rakas, sä olet niin ihanan rationaalinen.