Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ilta-Sanomien kootut

Tämän viikonlopun Ilta-Sanomien parhaat esittäytyvät, olkaa hyvät!

- Aviomiehelläni on ihan omia mielipiteitä.
- Siinä on hyvät ja huonot puolet, kun tämä virka päättyy. Luxemburgin vierailulla meillä oli mahdollisuus tavata mm. kaivosmiehiä, siis ihan tavallisia ihmisiä. Se oli todella mukavaa, sillä monta kertaa kansan kohtaaminen on kovin rajoittunutta.
- Ihmisen on hyvä pitää kohtuullisesti huolta itsestään.


-Tarja Halonen


Jos Ile Kallio saisi diktaattorin valtuudet, nämä asiat hän muuttaisi välittömästi:

"Lopettaisin Idols-kisan. En näe mitään hyvää nöyryytykselle ja tirkistelylle perustuvassa ohjelmassa. Se antaa myös väärän kuvan musiikin tekemisestä. Nettisensuurin laittaisin päälle, sillä netissä on kamaa, johon lapset, nuoret ja mieleltään järkkyneet pääsevät osallistumaan liian helpolla. Kieltäisin myös käsiaseet, koska kukaan ei tarvitse asetta kotona. -- Neljäs teesini olisi, että jokaisen on opeteltava ulkoa John Lennonin Imagine. Se on yksi hienoimpia lauluja, jossa on myös hieno sanoma."

Kiitokset taas tästäkin.

1 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Mahtavaa! Ile Kalliosta presidentti, sillä hänen valtakaudellaan selkeästi suomalaisen yhteiskunnan suurimmat ongelmat katoaisivat!