Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

torstai 26. helmikuuta 2009

Hengellinen herääminen

Johanna Tukiainen on tullut uskoon. Tai ei, ei nimenomaisesti tullut uskoon, vaan kokenut herätyksen. Hän on nähnyt henkiä, saatanan, näkyjä ja vaikka mitä. Ja Julia-sisko on seurannut perässä.

Jossu ja Jultsu olivat siis tämän illan Maria! -talk-showssa vieraana. Johanna Tukiainen on ehdottomasti oma henkilökohtainen lemppari-salarakkaani. Yksi ystäväni sanoi lähtevänsä Tukholmaan katsomaan prinsessa Victorian ja Danielin häitä, jos vain mahdollista. Kyllä minäkin menisin Loimaalle katsomaan Jossun häitä, jos niikseen tulisi!

Johanna on kokenut sen kaiken, jolla tässä elämässä on merkitystä. Jossu on ollut salarakas, perustanut tanssiryhmän, tehnyt eroottisen kalenterin (ollaan siis vähän kuin sielun siskoksia), ottanut silikonitissit ja botoksia huuliin, sairastunut hengen vaarallisesti, nähnyt Jeesuksen, tullut uskoon, kokenut herätyksen, kirjoittaa blogia Seiskaan, kadonnut julkisuudesta, tullut takaisin, joutunut median huijaamaksi ja johdettu harhaan. Who could ask for more?

Olin jo tavallaan unohtanut Jossun olemassa olon, vaikka vielä kesällä ahkerasti päivitin Jossun kuulumisia. Täytyy nyt ottaa itseään niskasta kiinni, muutoin saattaa tapahtua jotain merkittävää enkä huomaa.

Maria!:ssa sanottiin Tuksujen näyttävän aivan enkeleiltä, ja voiko tähän nyt väittää vastaan?


Ps. Kun Tuksujen osuus ohjelmassa alkoi, ja haastattelua oli kestänyt noin kolme minuuttia, omien ystävieni Facebook-statuksista 13 käsitteli Jossua ja siskoa. Mitä tästä voimme päätellä?

Lisää Jossusta voi lukea Hikipediasta ja Glamour Dollsien nettisivuilta. Ja Hymystä, Seiskasta, Ohosta, blogeista, foorumeilta..

Niin ja lopuksi Suomi-Ruotsi-maaottelu:

0 kommenttia: