Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 2. helmikuuta 2009

Se on nykyaikaa

Onhan tämä nyt vähän säälittävää. Erkki Puumalainen, Poptorin toimitusjohtaja, arvostelee Euroviisuja äänestäjien masinoinnista. Tai ei Euroviisuja, vaan Sony BMG:tä.

Puumalainen arvostelee siis Facebook-groupia, joka oli perustettu Waldo's Peoplea kannattamaan. Ryhmässä on ollut yli tuhat äänestäjää, ja tämä on Puumalaisen mielestä väärin, kohtuutonta ja äänestäjien masinointia. Ryhmässä olleita jäseniä kun on muistutettu pitkin päivää Euroviisu-karsinnoista ja äänestämisestä. Sillä että esimerkiksi kuuron räppääjän, Signmarkin, kannatus-groupissa on ollut melkein 3000 jäsentä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Kun Waldo's People on päässyt Moskovaan edustamaan Suomea, täytyy taustalla olla masinointia.

Onkohan Puumalainen ajatellut, että Facebook on nykyään yksi tärkeimmistä mainostuskanavista. On spekuloitu, että Obama voitti vaalit sähköisen median avulla ja Kokoomus kuntavaalit samasta syystä. Mietityttää, onko Puumalainen jo lähettänyt vihaisen kirjelmän Tujuselle siitä, että seuraavissa vaaleissa Kokoomus ei saa käyttää internetiä tai Facebookia vaalimainonnassaan, tai Valkoiseen Taloon kirjepommin jos vaaleja ei järjestetä uudelleen.

En tiedä kenen Puumalainen olisi halunnut voittava, CatCatin nostalgisoimisesta päätellen Tapani Kansan tai Jartsan. Selvää on ainoastaan se, ettei Puumalainen hyväksy tälläistä kammottavaa mainontaa kun kyse on niinkin vakavasta ja uskottavasta tv-formaatista kuin Euroviisut.

Ps. Waldo's People Euroviisuihin -groupin takana ei edes ollut Sony BMG vaan satunnainen fani, Tico Anttonen.

0 kommenttia: