Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Mielenosoituksesta toiseen

Toisen kerran kahden kuukauden sisään eksyin keskelle mielenosoitusta; Berliinissä osoitin tamilien kanssa mieltä mieltä Japania, USAta, Venäjää ja Norjaa vastaan ja tänään hippien kanssa yksityisautoilua vastaan. Jännittävällä tavalla kuitenkin uutisoinnissa vähätellään mielenilmauksen laajutta; kyllä äsken kun kävelin rautatieasemalta Fredalle paikalla oli satoja mielenosoittajia, koko yksityisautoliikenne oli käytännössä mahdotonta Sokokselta Eduskuntatalolle, eikä niitä raitiolinjoja käyttäneet muut kuin HKL:n bussiliikenne.





Iltasanomien nettisivuilla olevassa perinteisessä ja luotettavassa gallupkyselyssä 62% vastanneista oli kadunvaltauksia vastaan ja 38% niiden puolesta. Keskustelu velloi huonosti käyttäytyvissä nuorissa, jotka eivät osaa ilmaista itseään sivistyneesti. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos joku asialleen omistautunut viitsii mennä hyppimään keskelle tietä ja kokee sillä voivansa vaikuttaa, annettakoon hänen tehdä se. Tuskin niillä sivistyneillä vaikutuskeinoilla kuitenkaan enempää medianäkyvyyttä saataisiin.

0 kommenttia: