Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Viimeinen naula vasemmiston arkussa?

Tämän viikon Nytissä oli muistokirjoituksia vasemmistolaiselle politiikalle, jossa jopa demarit ja Vasemmistoliiton oma lempilapsi Anna Kontula jättivät aatteelleen hyvästit. Etupäässä syy lienee siinä, että europarlamentikoistamme yhdellä on vasemmistopuolueiden puoluekirja. Parlamentaarikkoja on siis kaiken kaikkiaan 13 kappaletta, jolloin tästä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä.

Nyt kuitenkin media on painanut eurovaalit villaisella ja iltapäivälehdet Nelosen johdattamana ovat ennättäneet mustamaalata turkulaisen lakimiehen ja SDP:n viime syksyn kuntavaaliehdokkaan Juha Turusen sieppaajaksi. En ole edes aivan varma kuka on siepattu ja minne, mutta järjetön hässäkkähän tästä on noussut.

Yksityiskohdat lyhyesti ovat 10 miljoonan euron lunnasvaateet, Etelä-Suomen ilmatilan sulkeminen, miljönääri ja tytär sekä kytkökset virolaiseen mafiaan, yhdistettynä kaikki hyvin keskeisesti SDP:hen ja kuntapolitiikkaan. Olen ihan vähän pettynyt ettei Jutta ole jo ehtinyt pukeutua poliisiksi ja kertoa kuinka Turunen ei millään tavalla sittenkään liity demareihin eikä SDP ollut vaalihäviäjä.

Niin kuin Nytkin sen meille kertoi: JUTTA URPILAINEN uskoo, että Sdp saattaa onnistuneella kampanjalla menettää seuraavissa eurovaaleissa loputkin edustajapaikkansa.

0 kommenttia: