Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Ihaillut suomalaiset

Valitut palat ja TNS Gallup ovat teettäneet tutkimuksen, jonka mukaan Suomen ihailluin mies ja nainen on Sauli Niinistö ja Tarja Halonen. Oolrait, nämä ymmärrän kyllä. Sale nyt on Sale ja Halonen on ensimmäinen naispresidentti, ihailtavaahan se on. Sen sijaan en todellakaan ymmärrä, että miksi yhdeksänneksi ihailluin nainen on Tanja Karpela. Karpela on missi, (ihaileeko missejä myös muut kuin 9-vuotiaat tytöt?), kansanedustaja (julkkis-sellainen) ja sekavassa avioliitossa. Jotenkin sitä kuvittelisi, että nykyään kun avioliitot purkautuu syystä tai toisesta useammin kuin kuolema ne erottaa, ihailtaisiin tasapainoisia ihmisiä ja parisuhteita. Tosin, jotta niitä voisi ihailla, pitäisi niitä kai olla olemassa.. Mene ja tiedä.

No, Vienonen-Karpela-Saarela-Karpelan vielä jollain tapaa ymmärrän, onhan sillä ihan kivoja linnanjuhlien pukuja, mutta seitsemänneksi ihailluin mies on Erkki Tuomioja! Erkki Tuomioja. En mitenkään ymmärrä, miten seitsemänneksi ihailluin mies voi olla Tuomioja. Muut listalla ovat edes karismaattisia tai kohottaneet suomalaisten kansallistuntoa vaikkeivat olisikaan kovin fiksuja, kuten Janne Ahonen tai Mika Häkkinen. Tuomioja ei ihan sovi tuohon(kaan) profiiliin. Käsittääkseni vaikka kyselyyn olisi vastanneet vaan demarit, ei Tuomioja silti olis päässyt kovin korkeille pisteille. Selvitystä odotellessa.

Miesten listalla yhdeksäs oli muuten Åke Lindman. Kerrottakoon julkisesti, että kun Lindmanille myönnettiin Jussigaalassa 2007 betonijussi, minä itkin. Se oli olevinaan kovin liikuttavaa. Itkin myös tosin viime maanantaina kun Rick tuli takaisin ja ilmoitti avaavansa uuden ravintolan Scavo'sin viereen. Että se siitä uutisarvosta sitten.

0 kommenttia: