Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

tiistai 10. kesäkuuta 2008

J. Tukiainen = naturelli

No niin, ensimmäiseksi, sisäinen kielioppipilkunviilaajani kiehuu raivosta, sillä suomenkielessä ei ole sanaa naturelli. Ja toisekseen, millä järjellä, siis millä järjellä, Johanna Tukiaisesta on voitu ottaa näitä naturelleja kuvia??

"Ensin minut kuvattiin hyvin naturellina Suomen upean luonnon keskellä, mm. savusaunassa vain pyyhe ympärillä, sekä järven rannalla kauhomassa vettä saaviin. Välillä olin kokonaan alasti ja minua peittivät vain koivun oksat ja vihdat." (J. Tukiainen)

Tukiainen oli siis ollut luennoimassa Savo-Kainuun Journalistiliitolle, joka nyt varsinaisesti ei ainakaan vahvista sitä mielikuvaa että savolaiset olisivat lähellekään yhtä fiksuja ja filmaattisia kuin me hämäläiset. Sanoinko itseäni hämäläiseksi? Au. Perun sen.
No joka tapauksessa, Tukiaisesta oli sitten otettu näitä täysin-edellisistä-poikkeavia-ei-yhtään-eroottisia-alastonkuvia saunan lauteilla, jotta Tukiainen pääsisi eroon siitä leimasta joka häneen on nyt lyöty. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on, että kun Johanna pukisi vaatteet päälle johonkin kuvaan, niin se olisi erilaista, mutta saatan olla todella väärässä ja ahdasmielinen.

On kuitenkin pakko myöntää, ettei tämä Tukiaisen tyttö ihan totaalisen tyhmä ole.
Jos itse päättäisin perustaa tanssiryhmän, jonka koreografiat koostuvat silikonitisseistä ja -huulista jotka kiemurtelevat ja vääntelehtivät lavalla vaaleanpunaisissa glittermekoissa, eikä tuo ryhmä oikein saisi nostetta, mikä olisikaan sen parempi markkinointikikka kuin tehdä samaan syssyyn myös amatööripornoleffa. Ja jos sekään ei saisi vaatimaansa julkisuutta, ihan vahingossa, oho hups, antaisin puhelimeni läheiselle ja luotettavalle keltaisen lehdistön toimittajalle ja saattaisin mainita että olen lähetellyt viestejä tunnetun poliitikon kanssa. Missään nimessähän en tarkoittaisi että tuon toimittajan tulee lukea viestejä, saatikka julkaista niitä, koska missään vaiheessa en haluaisi tuolle poliitikolle mitään pahaa enkä aavistaisi millainen hullunmylly siitä syntyy! Ja jos joskus olisin sattunut sanomaan, että julkisuuden eteen tekisin mitä vain, se tulee unohtaa koska tässä tapauksessa se on täysin epärelevanttia.

Tavallaan siis ymmärrän Tukiaista. Eihän hän voinut tietää ettei Kanerva myöntäisi mitään vaan yrittäisi loppuun asti kieltää kaiken. Uskon myös sen, ettei Tukiaiselle ole ollut alusta asti selvää miten ison sopan hän on keittänyt tai mitkä seuraukset kaikella voi olla. Kuitenkaan en ymmärrä esimerkiksi viestien täsmällisten sisältöjen julkaisemista, sillä se on sekä mautonta että kuluttajien aliarviointia. (Ei siten että Kanervan nyt pitäisi tehdä mattivanhasia, nostaa oikeusjuttua ja nolata itsensä jos mahdollista, vielä enemmän. On oikein antaa kansan unohtaa.) Siinä Tukiainen ei voi vedota edes tietämättömyyteen, sillä jokainen (normaali) ihminen ymmärtänee ettei toisten yksityiseen kirjeen-, sähköpostin- tai viestienvaihtoon ole toisilla ihmisillä mitään oikeutta.

Pysyisivät nyt vain älykkään Julia-siskonsa kanssa siellä Miamissa mustien ja latinojen keskellä. He voisivat ehkä jakaa kokemuksia Neekerikylästä ja lehtineekereistä tai valistaa jenkkejä siitä, ettei alkoholia ja rauhoittavia kannata käyttää sekaisin ellei halua tulla todella rauhalliseksi.

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neekeri on paha ilmaisu :( yhyy