Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Kesä

Ensimmäistä kertaa tänä kesänä tuntui siltä että nyt oikeasti on kesä, kun vein pyykit ulos kuivumaan. Täytyy vain toivoa, ettei naapurin äkäinen mummeli vie niitä kostoksi siitä, että en suostu rappukäytävässä riisumaan korkokenkiä tai kävelemään varpaillaan.

Huomenna lähden Turkuun, äitien hellään huomaan ja vietän seuraavat kolme yötä Sinin ja Akin kanssa. Ei ne ehkä ihan kaikista parhaat yöseuralaiset ole, mutta jos kaikista parasta ei saa, niin kyllä ne top 3:een yltää. Kaksi viimeistä siis Ahvenanmaalla, jossa en (ehkä) ole koskaan käynyt. Övernäsgårdenissa on KNL:n Summer Games, ja menetän SG-neitsyyteni. Winter Games oli yksi parhaista viikonlopuista koskaan, joten odotukset ovat korkealla. Sitäpaitsi, äiti ja isä olivat siellä häämatkalla (köyhiä opiskelijoita kun olivat), joten pakko siellä on upeaa olla. Onhan?

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Mä meen ihan ZEGAZI, kun sä puhut äideistä mut sit musta ja Akista ja sit sä puhut äidistä ja iskästä, jotka olivat häämatkalla Övernäsgårdenissa.

Toivottavasti siellä ei tällä kertaa ole häämatkalaisia, sillä siitä haureudesta ja alkoholin käytöstä, mitä siellä tänä viikonloppuna tapahtuu, on romantiikka kaukana.

//S

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Eikä ollut, kun varsinainen rakkaushumala!