Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Kesäkaverit

Olen siis Danten mukaan himokas, tuhlaavainen ja katala. Didn't surprise.

Sitten siihen tärkeämpään, Summer Gamesiin. Övernäsgården oli ihana paikka, kaikki siellä olivat iloisia ja onnellisia, vaikka eivät puhuneetkaan suomea. Onko tuo nyt ihme, Suomessa kun ollaan.. Syötiin, juotiin ja saunottiin, ja elämä oli ihanaa. Siihen saakka kunnes oltiin laivalla tulossa takasin ja sellainen blondattu harppu varasti leipäni buffetissa. Olin paahtamassa leipää, käännyi ottamaan lautasen ja sielläkös se mennä viipotti tuo elähtänyt teinivuosia tavoitteleva nainen, lautasellaan minun paahtamani leivät. Mut hei, toivottavasti maistui. Oli kiva odotella toinen kuusi minuuttia niiden leipien paahtumista. Jos siian mäti olisi sinä aikana loppunut, olisi se nainen ja sen (jos mahdollista) typerämmän näköinen mies saanut elämänsä selkäsaunan.



Minä, Sini ja liiton ihana puheenjohtaja Teppo.


Odoteltiin lopputarkastusta, jota ei koskaan tullut.


Meidän mökin omat grillibileet, joihin kuokkavieraat pääsivät katselemaan kun me söimme. Muahaha. Se oli kovin oivalohtanderimaista, if you know what I mean.




SummerGames viralliset games-joukkueet. Joensuun hyväkäytöksiset pojat voittivat ja Nurmelan lihaisat möllykät ja karvaiset pallerot tulivat toiseksi. Muilla ei ollut sijoitusta.








Homma lähti tietysti cheerleadaamalla.

Aloin miltei kaivata lentopalloiluaikoja. Beach oli ainakin aivan mahtavaa, vaikka pisteistä ei ensin suostuttu pelaamaankaan. (Täysin off the record; kun pelattiin, meidän joukkuemme tietysti voitti.)


Nestetasapainosta huolehtimista energiajuomalla. Our secret weapon.

3 kommenttia:

Charmi kirjoitti...

Kiitokset suuresti kuitenkin niistä paahtoleivistä, jotka pöytään saapuivat. Olivat hyviä!

(Ja olen varma, että niissä varastetuissa leivissä oli vähintäänkin syanidia.)

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Teemu, sinun vuoksesi mitä vain.

Unknown kirjoitti...

Mahtavaa, mahtavaa! Tästä puuttuu enää koko porukan yhteinen mökkireissu, jolta puuttuvat möykkäävät joensuulaiset. Ei tehdä muuta kuin juodaan, syödään ja pelataan lentopalloa <3