Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

tiistai 3. kesäkuuta 2008

Muiden asuntojen vakoilua

Olin tänään siivoamassa ystäväni asuntoa, josta hän muutti pois viikonloppuna. Palkaksi luvattiin shamppanjaa, rahaa ja ainutkertaista rakkautta, joten kenenkään ei nyt kannata saada tästä mitään kimmoketta. Kukaan muu ei voi tarjota tuollaista palkkaa kuin Pauli, joten en todellakaan siivoa muualla. Näemmä en edes kotona.

No, joka tapauksessa. Siinä kun kuurasin jääkaappia, mietin miten helposti sisälle pääseminen tapahtui. Pauli oli sopinut talkkarin kanssa että hän päästää minut sisälle 12.30, mutta koska olen kuuliainen siivooja, olin paikalla jo ennen kahtatoista. Istuskelin autossa ja "sellanen sininen talkkariliivinen äijä se on, näyttää ihan, no, talkkarilta" (Paulin sanoin) talonmies tuli ulos näyttämään siltä, ettei hänenkään elämänsä nyt liian mielenkiintoista ole. En ehtinyt edes kertoa kuka olin tai mitä olin tekemässä, ennen kuin huomasin olevani Paulin asunnossa, ja FYI en yhtään ihmettele että talkkari oli vetänyt herneen nenään kun siellä ei ollut siivottu.

Olen ennenkin päässyt kerrostalojen alaovista sisään kaiken maailman tekosyillä, eikä äitini asuntoon pääseminen ollut kovin hankalaa silloin kun vara-avain oli sisällä, eikä heistä kukaan ollut kotona. Isäni luo menin joskus ikkunasta, siis siitä kapeasta tuuletusikkunasta joka oli auki, eikä yksikään naapuri edes ihmetellyt. Jotenkin tuntuu, etten ehkä enää menisi ihan niin kepseästi siitä ikkunasta, ja nyt joku sattaisi vähän ihmetelläkin..

Nyt siis jos olisin yhtään vainoharhainen tai neuroottinen, (persoonallisuustestin 54% ei lasketa), alkaisin pelätä että seuraavalla kerralla kun tulen kotiin, täällä on talonmiehemme kavereita (jos hänellä sellaisia on, I doupt it), naapurin nainen joka kännipäissään ei löytänyt (taaskaan) kotiin tai Hannibalin asiakkaita, jotka ovat kyllästyneet pitämään tupakkataukoa vastapäisellä hiekkalaatikolla. Onneksi en siis ole, enkä kertaakaan tänään ole ajatellut alkaa käyttämään turvalukkoa. Sehän olisi ylireagoimista.

0 kommenttia: