Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Messias Halla-aho

Uusimmassa Cityssa on taas haastattelu Perussuomalaisten kaupunginvaltuutetusta Jussi Halla-ahosta. En ole ehtinyt vielä lukea sitä kokonaan, silmäillyt vain. Ilokseni kuitenkin artikkelista pomppasi silmiin kohta, jossa Halla-aho kertoo ettei pidä ihailijoistaan, saamastaan maineesta ja vielä vähemmän niistä "molopäistä jotka huutaa kilpaa neekeriä ja ählämiä". Thank you Lord, meillä on siis vielä toivoa. Ohessa yhden Halla-ahon retoriikalla kyllästetyn opetuslapsen kommentti:

Suomesta on hyvää vauhtia kehittymässä MAMUlandia! Mestari JHA on niitä harvoja, jotka uskaltavat tämän ilmaista! Kansan syvät rivit kaipaavat johtajaa, joka palkitsee häneen uskovia ja ojentaa ulkopuolisia! Siksi äänestin Häntä!

Kaikki cityläiset yhdessä Perussuomalaisia ja Sisua äänestämään!


Halla-aho itsessään ei ole vaarallinen eikä idiootti, vaan älykäs mies joka osaa perustella sanomansa. Harmikseen on vain pakko todeta, etteivät kaikki nuo Halla-ahoa messiaana pitävät punaniskat ole. Ja se tekee tilanteesta surullisen. Eduskuntavaaleissa se viimeistään nähdään.

0 kommenttia: