Emmin (ihana) elämä löytyy nyt Wordpressistä. Selaimesi siirtyy sinne automaattisesti ihan hetken kuluttua.

Jos automaattinen uudelleenohjaus ei toimi, klikkaa itsesi osoitteeseen http://emminuorgam.wordpress.com/ ja päivitä kirjanmerkkisi.

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

On syytä ohjeistaa

Nimittäin polttareideni järjestelyissä. Ei siten että ne nyt olisivat ihan lähiaikoina tai edes vuosina, mutta onpahan kriisin sattuessa mustaa valkoisella. Viime päivät on siis käytetty pahimpien mahdollisten hää- ja polttariskenaarioiden hahmotteluun.

1. On syytä tarkistaa haluanko viettää seuraavat 24h polttareihin kutsuttujen ihmisten kanssa. Missään koskaan ei ole kiveen hakattu, että polttareissa saa olla vain miehiä/naisia, joten olkaa avarakatseisia. (Sitäpaitsi miespuolisilla ystävilläni on ehkä yhteensä niin paljon munaa kuin osalla naispuolisista kavereistani.)
2. Missään, koskaan, minään päivänä en halua mitään teemaa. En häihini (jos siis Star Warsia ei lasketa) enkä polttareihin.
3. Kaikki minuun kohdistuva nolaaminen tai myötähäpeää tuottava toiminta on kielletty, en siis halua erään ringettejoukkueen tavoin myydä kortsuja huoltoaseman vessassa. Poikkeuksena köyttäminen puuhun esimerkiksi Barbadoksella tai Jamaicalla.
4. Minuuttipeli on kielletty. Myös Barbadoksella.
5. Ei jalkojen koskettelua.

Tähän hätään en keksi muuta, mutta kerron kun tulee mieleen. Toisaalta, Henri Sisäpiiri Haaksiala ja Hanna Emeritus Järvisalo tekivät tänään lakialoitteen avioliittolain muuttamisesta siten, että ennen kihlautumista täytyy todistetusti seurustella 7 vuotta, esiaviollinen seksi keskenään ja erikseen on kielletty ja kihlautuessa on päätettävä hääpäivä ja mentävä sinä päivänä naimisiin. Nopealla ynnäyksellä siis häitä ei ihan vielä näinä päivinä ole tulossa.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Mä olen ihan samaa mieltä sen suhteen, että en ymmärrä, miksi naisen polttareihin pitää aina kutsua vain naisia. Jokaisella itseään kunnioittavalla naisella pitää olla ainakin yksi sellainen miespuolinen kaveri, joka pitää saada polttareihin. Toisekseen, en tajua miksi polttareihin pitää nykyään kutsua lähes kaikki hääkutsun saavat naiset. Huomaat kyllä, tästä on tullut normi. Kolmanneksi, polttarit on ylipäätään suht ärsyttävät kaikille osallistujille, koska kukaan ei yleensä keksi sinne mitään kivaa tekemistä, ellei sitten morsian itse ole fiksu ja ohjeista. Nimim. Mun polttareissa valettiin kynttilöitä...

Emmi Nuorgam kirjoitti...

Kynttilöitä? Suostuit kuitenkin meneen naimisiin vielä..? ;)

Maria kirjoitti...

Kysymys olisi pikemminkin; suostuit sitten kutsumaan polttariporukan vielä häihisikin. Joo, suostuin. Nyt käyn sitten ajatusleikkiä itseni kanssa siitä, järkkäänkö tulevaisuudessani mm. siskolleni äärimmäisen tylsät vai äärimmäisen kostonhenkiset polttarit. Ha haa.